Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FS jak inwestować ?

DumbaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie ;3 Zwracam się teraz do wszystkich raczej a nawet na pewno lepszych ode mnie w Cabala o małą pomoc ;D Mianowicie chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej inwestować w Force Shieldera oraz jak oszczędzać na itemy dla niego. Tak więc pykam sobie na Globalu ale ostatnio chciałem sobie zagrać na Privie żeby lepiej dawać sobie rade na Globalu. Będę tworzył nową postać więc przydała by mi się mała pomoc w ogarnięciu dobrze FS-a ;) Serdecznie dziękuje wszystkim którzy podpowiedzą jak się dobrze opiekować :D FS-em ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Zbieraj kasę z questów i nie wydawaj jej na zbędne jeszcze eq. Noś to, co dostaniesz / wydropisz, bo spokojnie wystarcza na początek. Za zaoszczędzoną kasę będziesz mógł już coś lepszego kupić później. Zaczniesz chodzić na dungi, to kasy przybędzie i wtedy się rozejrzysz za dobrym ekwipunkiem. Póki co inwestuj w skille i upgrady.

Co do konkretów dot. gry FSem (build, eq, skille itp.), to chętnie Ci pomogę, gdyż bawiłam się dość długo tą klasą i trochę jeszcze pamiętam :)

#don't care

Opublikowano

Thx ;) Bardzo chętnie przyjmę propozycje pomocy ;D Co do tego eq z dungów mam tego od h* ale jakoś nie mogę tego sprzedać xD (trochę też mi się nie chce ;D)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Skoro dopiero zaczynasz grę, to domyślam się, że specjalnie wysokiego lvla nie masz. Otóż póki co będziesz miał takiego dropa, że nie opłaca się bawić w sprzedawanie ludziom. Upychaj złom do NPC :P Okazji na coś lepszego szukać można praktycznie dopiero na RSie czy LiDzie (dungi na wejściówkę).

#don't care

Opublikowano

Spoko spoko ;D tak dopiero co nie zaczynam ;) mam 60lvl FS-em. Mówię że nim zaczynam grałem wcześniej Bladerem i FB ;P Parę dobrych rzeczy opychałem za całkiem dobrą na początek sumę ale poszło na skille albo na jakieś inne potrzebne rzeczy ;) Musze tylko dobić jeszcze 40 paseczków ale niestety nie chce mi się ;D

Ogólnie teraz na 60lvl mam 22.000.000Alz + jakieś tam w miarę eq przy którym mam zamiar się trzymać do 85+ jak będę miał na Osmium ;P

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...