Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mniejsze zarobki

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio stworzyłem se nowe konto, niby wszystko spoko, mam już 19 lvl i na koncie 3.5 k IP, mam 70 winów, a więc spoko, ale problem w tym, że mam tylko 6 postaci kupionych oto one:
-Mordekaiser(3150)
-Nasus(1350)
-Yorick(4800)
-Ryze(450)
-Singed(1350)
Łącznie 11100+to co mam to 14600IP
Czy według was to też jest mało? nie cisne na jakimś booście ani nic, ale przecież runki AP wszystkie tyle kosztują! Czy według was to są za małe zarobki? może wpływa na to ilość gier rozgrywanych w dniu... bo gram z 2 tygodnie, czyli gram z 10 gier dziennie, ale bez przesady jak mam 70 winów i tyle zbierać na 2 postacie za 6300 IP to jednak mało troche jest- co o tym sądzicie? może przesadzam ? :) Dodam, że na poprzednim koncie, gdzie miałem 700 albo 650 winów to miałem 60 postaci, w tym z 7 kupionych za RP...

Opublikowano

tak jest 6300 ma sie koło 10lvl im większy lvl tym szybciej ip leci ja dzienie robie po 1k++ a gram tylko kilka godzin

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jeżeli grałbyś 2 gry dziennie i jedną przegrywał a drugą wygrywał , to zdobyłbyś ok. ~320 IP.

W ciągu dziesięciu dni daje nam to jedną postać za 3150 IP. Napisałeś , że grasz dwa tygodnie, więc jak dla mnie wynik ~15k IP, jest bardzo dobry. Najlepszym sposobem na wbicie jak największej ilości IP i jak najmniejszego lvl jest granie 1 gry dziennie, żeby mieć FW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...