Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki program do C++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chce powrócić do pisania i pytanie w jakim programie ?

Robiłem już w C++ Bulider, Visual Studio 2010, Dev c++, i coś jeszcze.....

Jak myślicie, który wybrać ?

Tedi-ZawszeSpoko.png

Opublikowano

VSC++2010, a C::B jeśli wolisz przenośność :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

No i jak jest nowsza wersja to powinno się jej używać :) W 2012 IMO jest lepszy IntelliSense.

Tak poza tym to 2012 od 2010 nie różnią się dużo samym interfejsem. Jak umiesz obsługiwać jedno to drugie też.

Bierz 2012 oczywiście.

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje jednak myślę ,że mam prawo wyrazić tu swoje zdanie i twierdzę ,że code::blocks to szajs a najlepsze co morzesz wybrać to albo visuall albo dev c++

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

najlepsze to [...] i dev c++

hahahahahaha, hhueheuheuheuhuehue, mwhahahahahhaha

Człowieku, to jest najlepszy przykład z jakiego programu nie korzystać i tu wcale nie chodzi o gusta. O wiele wygodniej jest pisać w notepad++ niż tym gównie, samo włączenie numerów linii rodzi problemy, a nie mówiąc o dodatkowych bibliotekach.

Debugowanie (co po Polsku napisane jest "odpluskwiacz") to kpina. W dodatku powinien chociaż posiadać auto uzupełnianie cudzysłowów i nawiasów. Sposób kolorowania to również porażka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...