Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][sugestia] raporty

sensus12

Coś  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak czy nie?

• Tak
      2
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż nadszedł mnie pomysł, żeby stworzyć sugestie o taką:

chciałbym, żeby raporty można było wysyłać w łatwiejszy sposób. Mam na myśli

klikasz zgłoś i otwiera się takie małe okienko pod tym i nie zmienia tematu, a tam byłoby 'Pełna wersja raportowania' czy coś w tym stylu i by przenosiło z tym raportowaniem tak jak teraz

czyli:

naciskamy na zgłoś:

naciskasz.png

i się wyświetla takie okienko:

naciskasz.png

tam gdzie jest 'xxx' to by było "Pełna wersja raportowania"

według mnie to łatwiejszy sposób na raportowanie, piszcie co myślicie

@tak wiem, że nie umiem malować w paincie

<>

Opublikowano

No, przecież to jest bezczelne skracanie naszego życia o 5 sekund.

Weźcie się kurwa ogarnijcie, bo już wam nawet ciężko otworzyć jedną kartę więcej.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Weźcie się kurwa ogarnijcie, bo już wam nawet ciężko otworzyć jedną kartę więcej.

Co Ci konkretnie nie pasuje?

Ty pewnie i tak nie raportujesz a jestem pewien, że wielu ludziom by to ułatwiło zgłaszanie.

<>

Opublikowano

Starasz się o kida że cię aż tak to gnębi ?

Chyba Cię poj........................................................................................................

jestem leniwy, a czasem mnie coś najdzie i chce poraportować, szczególnie gdy forum muli to zanim się to włączy..

@dodam ankiete

@@dodałem ankiete

<>

Admin Cienia
Opublikowano

Gdyby zgłaszanie postów było bardzo uciążliwe to nie mielibyśmy tylu raportów, tak więc widać że większości osób nie przeszkadza brak takiego "ułatwienia".

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli jako KidMod ogarniasz takie działy jak MT2 czy MC, to "bezczelnie" ścina przeglądarkę i potem nie można się pokapować co do czego.

Super pomysł, nie lagowałoby tak przeglądarki (odświeżanie się strony) na tak.

Gdyby zgłaszanie postów było bardzo uciążliwe to nie mielibyśmy tylu raportów, tak więc widać że większości osób nie przeszkadza brak takiego "ułatwienia".

Jestem na nie.

No nie mogę. Nie zmieniać, bo nikt nie narzeka? Czyli najlepiej w ogóle forum nie ulepszajcie, przecież nikt obecnie nie narzeka.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Zawsze radziliśmy sobie bez tego i nikt nie narzekał, że musi otworzyć jedną stronę więcej. Zawsze kiedy zauważyłem jakiś post do zaraportowania otwierałem sobie nową kartę, jak nazbierało mi się ich więcej to je dopiero wtedy wypełniałem i wysyłałem 'masowo', w ten sposób możesz oszczędzić troszkę czasu. Obecnie mamy większe problemy, niż dodanie okienka do opcji zgłoś.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...