Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moze cos zagramy? Albo .. Klan !?

Buszkinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, nawiazujac do tematu "Moze cos zagramy" Mialem namysli mixy.. Poszukuje od 1-4 osob do mixow dobrze by bylo miec steam, ale non tez moga byc, po moim sprawdzeniu !.. Wiecej info na :

GG-37229477

Nick na Steam : Buszekk , albo podam na gg bo cos mi sie nie cche zaladowac

Nawiazujca do drugiej czesci tematu " Albo .. Klan!?" Mialem na mysli, zalozenie jakiegos klanu typu, "Creative five" ."Nice Five" itp, jednym slowem Opor xD Chodz mi dokladnie ooo :

Grafika: Bannery,avatay itp

Dobrego Kopmuterowca xD: Zrobi forum, i Ktory siedzi duzo na kompie

Oraz jednego wspol sponsora: Oficjalnie ja bym byli hajs na forum klanowe na serwy, itp, ale potrzebowal bym tez kogos do pomocy w tej sprawie :P Zainteresowani info na :

GG-37229477

Nic na Steam : Buszekk , albo podam na gg bo cos mi sie nie chce zaladowac :(

Opublikowano

Poszukuje od 1-4 osob do mixow dobrze by bylo miec steam, ale non tez moga byc, po moim sprawdzeniu !.. Wiecej info na :

HAHAHAHAHA, mirc koleś

malpasyg.png

Opublikowano

Pff, na mircu siedze 24/7 i lipa jest... daltego zglosilem sie tu, po za tym nei tylko te 4 do mixu ale tez moze do tego "Byc moze, przyszlego klanu" Zainteresowany? :)

Opublikowano

Prosze o info na gg :37229477

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...