Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Audiobook?

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jako że są święta jest też jakoś więcej czasu i nareszcie mnie naszło aby czegoś posłuchać (bo czytać mi się nie chce :P ) Tak więc jakie audiobooki możecie polecić? (miło by było gdybyście podali też stronę do ściągnięcia ;) ) Jeśli chodzi o gatunki to wydaje mi się że mam 4 ulubione ale jestem otwarty na inne nie wliczając romansów, dramatów i tego typu smutów.

Te cztery gatunki to:

Przygodowe np. coś w stylu Robinsona Crusoe (chodzi mi o to że jest to rozbitek i jest opisywane jak sobie radzi) ale nie jest tak że to musi być o rozbitkach to jest po prostu taki przykład :)
Kryminał? nie jestem pewien co do nazwy ale chodzi mi o jakieś zagadki itp Kiedyś już dość dawno musiałem przeczytać Sherlocka Holmesa jako lekturę a nie chciało mi się więc sięgnąłem po audiobooka i bardzo mi się spodobał (mówię o Sherlocku)
Horror? tutaj także nie wiem czy coś takiego występuje w literaturze gdyż się nie specjalnie interesuję ale ogólnie chodzi mi o jakieś mroczne klimaty. Kiedyś kogoś się spytałem o jakąś książkę w tematyce horror to mi powiedzieli "Zmierzch" niby nie takie złe (nie czytałem ale oglądałem film) lecz nie lubię gdy w horrorach występują wątki miłosne tak więc tego typu rzeczy odpadają

Postapokaliptyczne? Także nie wiem czy jest coś takiego ale chodzi o opisywanie życia po lub w trakcie jakiejś apokalipsy, mam nadzieje że wiecie o co chodzi :)

Bardzo proszę o pomoc oczywiście wszystkie pomocne posty lajkuje :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Nie jestem fanem książek, ale szczerze mogę Ci polecić książki z serii "Cherub" Roberta Muchamore. Akurat przeczytałem wszystkie książki z tej serii. Tutaj masz audiobooka z jego ostatnio napisanej książki. Ze starszych chyba nie ma ale uwierz mi, warto przeczytać.

Powiedzmy, że zalicza się pomiędzy kryminał a przygoda ;)

http://allegro.pl/cherub-republika-ksiazka-audio-robert-mucha-i3065365841.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...