Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak tanio zagrac w Minecraft MultiPlayer w raz z kolegami?

ToJaAdi121099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Z tej strony PanGlod!

W dzisiejszym poradniczku chcialbym powiedziec wam pare rzeczy wiec tak:

-powiem wam tu jak zagrac w MC MultiPlayer TANIO
-wymienie plusy i minusy

Zaczynajmy !! :-)
Bedziemy musieli wejsc na strone:
CraftServe.pl

Krok 1:
Rejestrujemy sie na csrv.pl
Krok 2:
Zamawiamy server ,wchodzimy w zakladke OFERTA i wybieramy server DIRT
Krok 3:
Zaplata wybieramy metode SMS!
Krok 4:
Wsylamy SmS za 12zl i wpisujemy kod!

Mamy oplacony server na 30dni!!

Pozdrawiam PanGlod :-)

Plusy i Minusy :D

Plusy:
+tanio
+0 lagow
+30dni oplacenia
+szybki silnik

Minusy:
-3 sloty
-brak bukkita
-malo ramu

PRZEWAGA PLUSOW

12zl KUPUJ!!

Wazne linki:

craftserve.pl

Pozdrawiam PanGlod

Prosze o USUNIECIE chociaz 5% widac mam 62% mysle ze pomoglem

PS.
Pisze z telefonu bo komputer kaput

EDIT@ Gracze PREMIUM moga zalozyc taki server za darmo!

Niestety jest ograniczona ilosc takich serwerow :)

Opublikowano

up

mozna zalozyc hamachi dla kumpli ale jak chcesz np z kumplami w jakis survival czy cos grac co trzeba 24/7 to lepiej taki ,bo przeciez nie bedziesz caly czas hostowac gdy ktos chce wbic

Opublikowano

Poradnik mi się średnio podoba, ogólnie lepiej założyć non-hamachi lub hamachi, a jak się chce pograć z ''kolegami'' to przecież się w tedy włącza serwer, nie?

Poradnik oceniam 3,5/10

Opublikowano

Być może autor ma 12-13 lat, więc nie wie, że jest coś takiego jak przelew/paypal.

Za 5 zł serwer na 3 sloty to nie jest tak dużo. ;)

A i jeszcze jedno, wchodząc tutaj spodziewałem się jak zdobyć ten serwer za darmo, ale chyba autor ma piracką wersję Minecrafta, dopełniając kwestie darmowego serwera, wchodzimy na Dyrt, i na dole pisze "Masz premium? Aktywuj za darmo", i w taki sposób mamy serwer na 7-14 dni. Nie wiem czy to błąd, jak sprawdzałem na filmie (od craftserv) to dało im 7 dni, a mi dało 14, może dlatego, że kilkanaście razy odpalałem to, bo mi nie chciało zatwierdzić serwera.

A tak, ocena! Poradnik oceniam na 2/10, ponieważ nie ma tutaj nic co można porównać z poradnikiem, jest to zwykła informacja, gdyby jakiś gracz nie wiedział, że.. Co ja też pier**le, przecież każdy gracz szukający serwera dla siebie i kolegów wie gdzie znaleźć hostingi serwerów Minecraft. Zmieniam ocenę na 1/10.

Pozdrawiam.

ps. Miałem sam napisać podobny poradnik, podobną informację wczoraj, ale poniosła mnie impreza w Majnkrafcie.

Sam korzystam z takiego serwera na craftserv i powiem, że miałem kilka problemów, raz mi wyłączono serwer od przed wczoraj godziny 23:00 do 12:00 wczorajszego. Lagi również występują, ale nie często, widać je co jakiś czas.

Poradnik mi się średnio podoba, ogólnie lepiej założyć non-hamachi lub hamachi, a jak się chce pograć z ''kolegami'' to przecież się w tedy włącza serwer, nie?

Poradnik oceniam 3,5/10

Nie koniecznie, sam gram z koleżanką i kolegą na serwerze i różnie jest, raz np. ja będę grał rano, a razem w innym czasie, co będziemy grać w jednym czasie jak Oni/Ja , mogę pokopać w kopalni, zbudować coś itd? Nie logiczne dla mnie.

518831445005751729602.png

Opublikowano

MINESERV LEPSZY ! ! ! !

10zł / 5 slotów / 30 dni

link:

xxx

MineServ ma małą ilość ramu która przysługuje graczowi w pakietach: bronze, silver... Jedynie w Creative opłaca się kupić u nich serwer, ponieważ dają możliwość 128mb ramu na slot co jest bardzo wygodne.

Opublikowano

Być może autor ma 12-13 lat, więc nie wie, że jest coś takiego jak przelew/paypal.

Za 5 zł serwer na 3 sloty to nie jest tak dużo. ;)

A i jeszcze jedno, wchodząc tutaj spodziewałem się jak zdobyć ten serwer za darmo, ale chyba autor ma piracką wersję Minecrafta, dopełniając kwestie darmowego serwera, wchodzimy na Dyrt, i na dole pisze "Masz premium? Aktywuj za darmo", i w taki sposób mamy serwer na 7-14 dni. Nie wiem czy to błąd, jak sprawdzałem na filmie (od craftserv) to dało im 7 dni, a mi dało 14, może dlatego, że kilkanaście razy odpalałem to, bo mi nie chciało zatwierdzić serwera.

A tak, ocena! Poradnik oceniam na 2/10, ponieważ nie ma tutaj nic co można porównać z poradnikiem, jest to zwykła informacja, gdyby jakiś gracz nie wiedział, że.. Co ja też pier**le, przecież każdy gracz szukający serwera dla siebie i kolegów wie gdzie znaleźć hostingi serwerów Minecraft. Zmieniam ocenę na 1/10.

Pozdrawiam.

ps. Miałem sam napisać podobny poradnik, podobną informację wczoraj, ale poniosła mnie impreza w Majnkrafcie.

Sam korzystam z takiego serwera na craftserv i powiem, że miałem kilka problemów, raz mi wyłączono serwer od przed wczoraj godziny 23:00 do 12:00 wczorajszego. Lagi również występują, ale nie często, widać je co jakiś czas.

Nie koniecznie, sam gram z koleżanką i kolegą na serwerze i różnie jest, raz np. ja będę grał rano, a razem w innym czasie, co będziemy grać w jednym czasie jak Oni/Ja , mogę pokopać w kopalni, zbudować coś itd? Nie logiczne dla mnie.

Mam 14lat wiem co to przelew itd. a wiec zrobilem TuT dla ludzi ktorzy nie chca bawic sie w przelewy wlasnie

KURWA przepraszam ze sie uniose ale dla twoiej wiadomosci mam PREMIUM

PS

REFRESH

Opublikowano

@UP

Przelew to 2 min zabawy.

@TOPIC

Moim Zdaniem TuT nie potrzebny , zasmieca forum .

Kazdy głupi umie kupic serwer. Zrobiłes go , zeby ci % ściągneli.

Opublikowano

UP@ mylisz sie!

nie zrobilem tego dla % tut nie zrobilem pieknego poniewaz mam komputer w naprawei

PS.

nie kazdy ma konto w banku -,- i nie kazdy chce robic przelewy

Opublikowano

UP@ mylisz sie!

nie zrobilem tego dla % tut nie zrobilem pieknego poniewaz mam komputer w naprawei

PS.

Polecam -> operacjakolorowy.pl . Chyba, że patologia w rodzinie to Ci tego nie zrobią. ^^

Przelanie kasy do Paypala to czas 5-10 minut. Jak wolisz przepłacać 2x więcej kasy niż powinieneś to już Twoja sprawa. Innych ludzi w to nie mieszaj i pisz tak te "tuty" jak każdy szanujący się użytkownik szukający serwera by zrobił.

Opublikowano

Polecam -> operacjakolorowy.pl . Chyba, że patologia w rodzinie to Ci tego nie zrobią. ^^

Przelanie kasy do Paypala to czas 5-10 minut. Jak wolisz przepłacać 2x więcej kasy niż powinieneś to już Twoja sprawa. Innych ludzi w to nie mieszaj i pisz tak te "tuty" jak każdy szanujący się użytkownik szukający serwera by zrobił.

Tak ale nie kazdy po prostu chce robic przelew!! Czy wy ludzie nie rozumiecie? Taki przecietny 11letni Kowalski nie wiadomo czy morze zrobic przelew bo moze rodzice mu nie pozwola!! A on chce sobie pograc z kolegami :-) Taki sms to jest wlasnie dla takiego Kowalskiego ktory nie moze zrobic przelewu

PS

PROSZE O ZAMKNIECIE ROBI SIE TU STRASZNA DYSKUSJA NIE NA TEMAT

Opublikowano

@2up

''Morze'' jest szerokie i głębokie...

Widać, po autorze tematu, że to jest niewychowane 12-letnie dziecko (sam mam 13, ale przynajmniej nie piszę ''KUR**'' jak ktoś po prostu coś napisze na temat poradniku i nie robię błędów ortograficznych).

Co do tematu to jak już wspomniałem, poradnik słaby, jak już ktoś wspomniał ''zrobiony, aby ci % zdjęli''.

I jak chcesz by był zamknięty temat to jest opcja ''zgłoś'' mózgu, a zresztą założyłeś temat i chcesz by został zamknięty, bo ludzie wyrażają negatywną opinie...

UP@ mylisz sie!

PS.

Nie zrobiłeś tego dla %?

Cytat z tematu:

Prosze o USUNIECIE chociaz 5% widac mam 62% mysle ze pomoglem

Opublikowano

MINESERV LEPSZY ! ! ! !

10zł / 5 slotów / 30 dni

link:

Nie polecam , mineserv leci na kase , nie na jakość.

@top

Jak chcecie więcej niż 3 sloty to craftserve wkrótce będzie oferowało serwer "Sand" - 10 slotowiec.

Tutorial oczywiście dla newbie , ale i tak sądze że bardziej opłaca się hamachi postawić. Like.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Tak ale nie kazdy po prostu chce robic przelew!! Czy wy ludzie nie rozumiecie? Taki przecietny 11letni Kowalski nie wiadomo czy morze zrobic przelew bo moze rodzice mu nie pozwola!! A on chce sobie pograc z kolegami :-) Taki sms to jest wlasnie dla takiego Kowalskiego ktory nie moze zrobic przelewu

PS

PROSZE O ZAMKNIECIE ROBI SIE TU STRASZNA DYSKUSJA NIE NA TEMAT

Czyli Ty jesteś takim 11 letnim Kowalskim, któremu rodzice nie chcą zrobić przelewu na śmieszne 5 zł? Dla mnie to patologia jak rodzice nie chcą dać marnych 5 złotych własnemu synowi. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...