Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Srebro a Brąz

WTFSzymon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Kumple mówią że jak jestem w brązie i wejde do srebra lub jak od samego początku byłem dopasowany do srebra to już nie ma opcji żeby znów spaść do brązu tylko najniżej moge być Srebro V. Czy to prawda?

lolzed.jpg

Opublikowano

Nie możesz chyba, że nie będziesz grał przez dłuższy czas.

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Opublikowano

Jak to? o.O

Czyli jak jestem w srebrze V i przegram 3-4 rankedy z rzędu to nie spadnę do brązu?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie spadniesz, chyba że nie będziesz grał przez 28 dni żadnego rankeda, albo wyjdziesz z gry.

Opublikowano

Bardzo przepraszam, ale zadam pytanie jeszcze raz. CZY JAK BĘDĘ PRZEGRYWAŁ RANKEDY W SILVER V TO NIE SPADNĘ DO BRĄZ I ?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Bardzo przepraszam, ale zadam pytanie jeszcze raz. CZY JAK BĘDĘ PRZEGRYWAŁ RANKEDY W SILVER V TO NIE SPADNĘ DO BRĄZ I ?

Nie kurwa. Nie spadniesz. Ale najpierw polecam naukę czytania ze zrozumieniem.

Game Over

Opublikowano

Ty na serio jesteś taki głupi czy tylko chcesz sobie ponabijac posty? -.-

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...