Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Lissandra?

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos na reddicie wrzucil link do tematu z oficialnego forum lola gdzie widac to

Freljord_04_thumb.jpg

Prawdopodobnie bedzie to Lissandra,w teamcie byly dodane odnosniki do tematow z sejuani,ashe i nowym trundlem.

Jeszcze zaca nie wydali a juz lissandra w drodze,btw wedlug mnie wyglada beznadziejnie.

Opublikowano

co to ma być? Połączyli sone z twisted fate.

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Nie za fajna zrobiona taka na odwal się. Masz racje Zaca jeszcze nie ma, a oni już kolejną postac kminią ^^

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Opublikowano

Oni już pod koniec s2 mówili, że chcą robić ok. 14 championów na sezon.

Może teraz mają pomysły i tworzą, a później sobie odpuszczą.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

HAJS się musi zgadzać :D. Heh ciekawe co to będzie, nawet Zac jeszcze nie wyszedł a tu plum nowy champion już, chociaż to nie potwierdzone info. Mi to wygląda na jakiegoś middera ew. solo topera

Opublikowano

Mi to wygląda na jakąś ważną osobę (?) w Freljord. Królowa to raczej nie będzie, bo chyba Ashe nią jest, jeśli nie to mnie poprawcie.

Były odnośniki do Ashe i Sejuani, które jak wiemy, są (chyba) siostrami w Freljord, ogólnie widać na niej ubranie bardziej zimowe, tak więc szykuje się kolejny mieszkaniec lodowej krainy. No to zobaczymy co dalej będzie.

Game Over

Pasjonat
Opublikowano

@UP Mówili, że będa wprowadzali co 3 tygonie. Zaca też od bardzo dawna zapowiadali więc nie spinaj się.

.

Opublikowano

Słyszałam w s2 że ma być jakiś Lodowy Mag z półki właśnie skilli ashe i seju :)

ps. Jak tak czytałam pierwszy raz jej nazwę Lissandra to zrozumiałam Lisanna z Fairy Tail xD

Opublikowano

Mi to wygląda na jakąś ważną osobę (?) w Freljord. Królowa to raczej nie będzie, bo chyba Ashe nią jest, jeśli nie to mnie poprawcie.

Były odnośniki do Ashe i Sejuani, które jak wiemy, są (chyba) siostrami w Freljord, ogólnie widać na niej ubranie bardziej zimowe, tak więc szykuje się kolejny mieszkaniec lodowej krainy. No to zobaczymy co dalej będzie.

czytanie lore popłaca O_O

Freljord mi nic nie mówi ale widać, że koleś wie o co chodzi.

Osobiście nie podoba mi sie że jeszcze zaca nie wydali a już gdzieś ukryty następny champion.

Opublikowano

Wy debilie, ona nie będzie taka sama jak na tym obrazku .. A tak w ogóle, zanim ona wyjdzie, to pewnie Zac już będzie z miesiąc w grze

Opublikowano

nie wazne ze przydko wyglada tylko zeby niszczyla . NP: Mundo i sion sa ochydni ale za to sa jednymi z najlepszych championow jak dla mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...