Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serwer?

Jaki serwer ?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer by? wybra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam wolny serwer który się marnuję a nie wiem jaki "tryb" wybrać, chodzi mi tu o pvp,sv,fb+sv,sv+wojny gildii itd

Jeśli nie ma typu który ty byś wybrał napisz w komentarzu :)

Proszę nie pisać że już były tego typu pytania !

Opublikowano

RPG dorzuć ;D ogolnie najprzyjemniej sie gra jak dla mnie sv i frakcje ;D jak bys potrzebowal jakiejś mapki na spawn serwera pisz może będę mógł pomóc;D

Opublikowano

Ja postawiłem na SV + Frakcje i nie jestem zawiedziony, publika jest dość duża, lecz ilość czasu potrzebnego do dobry konfig... to jest już kłopot :P

Opublikowano

Moim zdaniem - PVP.

Porządny serwer PVP z możliwością kupna kont VIP, z ciekawymi lokacjami, pluginem na HeadShot 2x Dmg oraz z Mocami do łuków.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jak narazie zrobiłem "testowy" frakcje, jak sie przyjmie zostanie na dłużej.

Co do pvp, Zbyt szybko sie nudzi :/

Opublikowano

FB oczywiście :) Teraz dobrych nie ma, a szkoda :/

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Racja, brakuje mi FB za czasów BETA 1.5... Tam się grało, nie było tych wszystkich "SurvivalGames", "MobAreny","Spleefa". Tylko Jobs, brałeś, zarabiałeś, budowałeś MEGA-Chatę i byłeś najbogatszy kozak na serwerze. Brakuje mi tego ;'(

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...