Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zarobić na Gift-coda albo utrzymanie serwera lub na zakupy

andzia951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie wielu z was zastanawia się jak w prosty sposób zarobić troche pieniędzy... na gift-coda? na utrzymanie serwera? a moze poprostu na zakupy w internecie.

Ten poradik jest tylko dla osob ktorzy i tak mają włączony komputer.

-jesli ktoś specjalnie bedzie mial komputer wlaczony zeby nabijac pkt to nie oplaci się, za prąd więcej mu wyjdzie. u mnie komputer i tak i tak chodzi okolo 12-15h dziennie mimo tego czy jestem w domu czy mnie nie ma, czy siedze na komp czy ogladam tv dlatego pomyślałem jakby to wykorzystać;D dlatego ten poradnik jest dla osob które i tak i tak mają włączony komputer.

Otóż tworzę siatkę "polecajacych" w pewnym serwisie gdzie wystarczy sie zarejestrowac i zainstalowac maly programik który po zainstalowaniu wyświetla taki mały prostokąt na którym ciągle lecą reklamy.. za kazda wyswietlona reklamę dostajemy punkty, 1 dnia kazdego miesiąca punkty są wymieniane na kase.

Jest to strrona pewna, w 100% wypłaca pieniądze testowana przeze mnie i moich kumpli..

Po krótce: rejestrujecie sie, jak siedzicie na komp włączacie banner, ustawiacie gdzies na dole ekranu i sobie siedzicie na komputerze a punkty wam się nabijają.

Za poleconych również są punkty. Dlatego jeśli ktoś jest zainteresowany zarabianiem przez reklamy piszcie do mnie na

gg: 46901803 lub na maila [email protected]

ponieważ tworzę siatkę.. jeśli zapiszecie sie u mnie dostaniecie czyjs ref link i dzieki wam ta osoba będzie mogla dostac gratisowe punkty.. następnie wysyłacie mi swoje ref linki i ja je podaje następnym osobom które byłyby zainteresowane zarabianiem (w ten sposób wy też zdobywacie poleconych i gratisowe punkty..)

Pieniążki np. możemy wypłacic na konto na paypalu i robic w internecie zakupy.

To nic nie kosztuje! a można zarobić.. kolega robiąc siatkę i wtajemniczając mnie w jej dzialanie zarabia 900zl miesięcznie a ja pomagam mu tworzyc dalsza część siatki.. wy tez możecie tyle zarabiac - PISZCIE! ;D

Opublikowano

heheheh to zbyt piękne żeby działało;D stawiam zeby zarobic glupia dyche na miesiac trzeba zaspamowac pol internetu, tak jak w przypadku innych podobnych stronek czy programow.

Pasjonat
Opublikowano

Trudno na tym strasznie zarobić, jak masz miesiąc i chcesz zarobic 40 zł wejdz tam...

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...