Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością

KosiKledki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu mam problem. Kiedy zwijam cs 1.6 do paska mam pomarszczony pulpit wszysytko zamazane nic nie widac, musze wtedy wejsc z powrotem i zwinać i tak pare razy po czym sie naprawia.... To jest moj pierwszy problem nie wiecie o co chodzi? Drugi problem jest gdy zwijam cs do paska i chce go z powrotem otworzyc.... Pojawia sie wtedy tylko 1/4 obrazu wtedy trzeba zamknąć gre... Oczywiście gram na steamie... NIe piszcie o reinstalach bo to nic nie daje Prosze o pomoc....

Opublikowano

Powiedz ty mi jaka masz rozdzielczosc , jaki windows , karta graficzna to Ci pomoge . Aaaa i oczywiscie czy miales update Vac'a ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Powiedz ty mi jaka masz rozdzielczosc , jaki windows , karta graficzna to Ci pomoge . Aaaa i oczywiscie czy miales update Vac'a ?

Update VAC'a nie ma nic do rzeczy! Chyba update gry ^^

Daj zgodność z systemem win XP SP3 i uruchom jako administrator.

Opublikowano

No fakt masz racje .. ;D Moze to tez byc wina monitora lub systemu ale rzadko wiec ... zrob tak jak napisal matheo @up :)

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...