Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nazywają się filmy nagrywane przez uczestnika wydarzeń (Typu Paranormal Activity)

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na temat: Jak nazywają się filmy nagrywane przez uczestnika wydarzeń. Np Paranormal Acitivity, Project X, Project Monster. I czy znacie jakieś horrory w takiej formie nagrywania przez uczestników?

3t6EGVz.png

Opublikowano

Raczej konkretnej nazwy nie mają. Film Project X powstał z tego co wiem to tak, że uczestnicy tejże imprezy udostępnili reżyserowi filmy z tej imprezy i oni po prostu skleili to i dograli scenki. A podobne do tych co podałeś to nie znam bo jest ich mało jeśli chodzi o te, które warto obejrzeć.

photo261314.png

Opublikowano

Zmartwię cię ale żaden z "horrorów" kręconych tą metodą nie jest warty obejrzenia.

Chyba, że project monster ale teraz nie pamiętam czy on był tak kręcony, dawno to oglądałem.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kwarantanna.

Ten filmy to totalny REC. Wszystko to samo tylko inna obsada.. dziewczyna z kwarantanny ma nawet tą samą koszulke co w REC'u xD Nie, dzięki <_<

bzdura, są też dobre filmy np.

Grave Encounters

<mowa o pierwszej części, drugiej nie widziałem ; o>

Dzięki Ci. Trailer jest oczywiście dobry. Psychiatryk, pacjenci zmutowani.. super ^_^ Lecz chyba pobiorę 2 bo lepszy trailer, pielęgniarki i ogólnie xD Dzięki :)

Zmartwię cię ale żaden z "horrorów" kręconych tą metodą nie jest warty obejrzenia.

Chyba, że project monster ale teraz nie pamiętam czy on był tak kręcony, dawno to oglądałem.

W Pierwszym poście napisałem "Project Monster".. czytaj uważniej, poza tym ja pytam jak się takie filmy nazywają i proszę o nazwy jeśli znają osoby z forum. A Ty że nie są warte obejrzenia. Mi się podobają <_<

może zainteresuje cię "rec"

Zapomniałem dopisać, została mi 3 część do zobaczenia ^_^

3t6EGVz.png

Opublikowano

btw te filmy nazywają się " found footage" ^^ i radzę obejrzeć pierwszą część pierw, bo jest dużo lepsza od drugiej

@edit

rec3 do dupy, możesz już go sobie odpuścić bo po prostu szkoda czasu na niego

Opublikowano

Paranormal Entity, Rec

Rec już jest w tym temacie chyba ze trzy razy wymieniany.. <_<

A Paranormal Entity to.. takjakby za dużo paranormalnych rzeczy, co chwile jakieś dzwonki co chwile coś.. wole paranormal activity części :P ale i tak dzięki za odpowiedź, tylko następnym razem czytaj temat zanim odpowiesz.. :)

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...