Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek budowy

Boguslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super budowla! Wszystko ładnie dopracowane i estetyczne :) Mam pytanie , czy mogę ją wykorzystać na moim serwerze?

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Super budowla! Wszystko ładnie dopracowane i estetyczne :) Mam pytanie , czy mogę ją wykorzystać na moim serwerze?

pewnie;) podaj ip chętnie zajrzę ;D

jak cos to moge dac download aktualniejszego save

Bywalec
Opublikowano

Bardzo podoba mi się to, że budujesz na tzw. Custom terenie, a nie na plaskiej mapie. Wyglada to na prawde swietnie. Zycze poowodzenia w dalszej budowie. ; ]

5jJNSGS.png

Opublikowano

Epicki zameczek. Załóż konto na minecraftplanet [bez reklamy] i tam wstawiaj swoje epickie projekty

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio niewiele budowałem, ale od kilku dni buduje nowy zamek ktory jest posadzony za mostem i wręcz przyklejony do tego, użyłem cegły aby wyraźnie oddzielić obydwa zamki. Za nowym zamkiem jest dość spora płaska przestrzeń więc będę miał zamiar wybudować tam miasto najprawdopodobniej juz nie otoczone murami ale nie wiadomo.

Save dam jak skończę lub będę kończyć nowy zamek, teraz nie ma co jeszcze pokazywać.

Opublikowano

No zamek ciekawy jest, ale jezeli juz ludzie robia jakies zamki, fajnie by bylo jakby robili tez w nich jakies pulapki, i dawali do gry.

OndteAw.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...