Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven hmm?

iWillFuckYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem Riven 2dni przed rotacją i jestem trochę wnerwiony bo teraz każdy ją ma, ale opłaca się

Plusy :
- burst
- escape system
- aoe stun
- jungle/top
- dobrze sie nia carryiuje gry
- wszystkie skille ma AoE
Minusy :
- dosyc marna ilosc hp, lecz nie przeszkadza nam to, ponieważ zanim przeciwnik nas zabije to my go zabijemy.

Opublikowano

Sa lepsze picki od niej, jak Wukong czy Renekton. Niemniej jednak nafeedowana Riven potrafi swoje w tf'ach.

Jej zalety:
+3Lekkie doskoki z q

+Aoe krotki stun z w

+Ochronka z e

+Doskok z e

+Pasywka dzieki ktorej mamy wiekszy dmg z aa po kazdym skillu

+Ulti dajace wiecej ad

+Po aktywowaniu ulti mozemy nim strzelic, warto dodac ze im mniej ma wrog hp tym wiecej zadamy obrazen.

+Brak many

sstwc.jpg

Opublikowano

Riven. Jest bardzo rzadko spotykaną postacią na rankedach i normalach. Mało osób nią gra, bo większość jej nie docenia. Z większościami enemy team picków, dasz se radę na topce. A jak chcesz w jungle, z dobrymi masterkami i runkami uciągniesz + Ganki ze stunem i ulti aoe. :)

Topic:

Tak jak powiedzieli przedmówcy, jeżeli nie fascynowała by Cię Riven, rozpatrz propozycję nad Wukongiem, bardzo dobra postać, nawet po nerfach daje se radę na topce/jungle/midzie. Dobry escape + ult aoe.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

A wiesz co to google?

Co do tematu to riven po nerfie jest już wielka śmierdzącą kupą. Kiedyś ściągała każdego w early na 3x q i aa a teraz jak wejdzie z tej kombinacji 200 to będzie dobrze.

beznazwy1za.png

Opublikowano

A wiesz co to google?

Co do tematu to riven po nerfie jest już wielka śmierdzącą kupą. Kiedyś ściągała każdego w early na 3x q i aa a teraz jak wejdzie z tej kombinacji 200 to będzie dobrze.

A wiesz co to Forum? Człowieku, brak słów. Forum jest od tego by sobie pomagać nawzajem i dowiadywać się tego czego nie wie, co to Forum powstało tylko dla "SS" Lub czegoś innego? Albo żeby stało bezczynnie z tym działem? Boże, czy ludzie są tacy ułomni... A po za tym,dużo postaci jest po nerfie, i nadal są dobrymi champami. Więc,daruj sobie takie przemowy, bo to jest żałosne, kontry niczego nie dają, większość liczy się od doświadczenia gracza. Tyle ode mnie,propsy. <3

Kontry na Wukonga - Lee sin, Gailo,Ryze,Olaf.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...