Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara za jazdę na zbyt dużej pojemności.

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko ;) Jeśli będę jeździł np. Yamahą TZR 80, a mam tylko kartę motorowerową, to jaka jest kara, jeśli policja mnie złapie?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Zawiśniesz na dębie tego samego ranka, co cię strażnicy schwytają, bandyto.

A teraz 5% lewackie kurwy. Który stulejarz pierwszy?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Obstawiam, że obciążą rodziców karą pieniężną. A możliwe, że też Ci zajebią go na parking policyjny jak w filmach sensacyjnych i wykupienie z parkingu podobno kosztuje dużo pinioszkuf więc nie rób tego :D

photo261314.png

Opublikowano

Elko ;) Jeśli będę jeździł np. Yamahą TZR 80, a mam tylko kartę motorowerową, to jaka jest kara, jeśli policja mnie złapie?

Jak ją masz zarejestrowaną na 50 to nic ci nie zrobią dopóki cię na hamownie nie wezmą. Jeżeli masz zarejestrowane na wyższą pojemność no to: brak uprawnien, laweta, parking troche by sie tego uzbierało :D

Opublikowano

A jak jest z sądem? Nie grożą nim? Ktoś miał takie doświadczenia?

Opublikowano

Zaden sad , jak sa przydupasy to zaplacisz kare, albo spuszcza ci powietrze i bedziesz pchal.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Twoi rodzicie zostali, by obciążeni karą pieniężną , a Twój wóz został by od holowany tuż pod komisariat policyjny. Z moich doświadczeń wiem, że odebranie samochodu z parkingu kosztuje 400-600zł. Ja osobiście płaciłem 400.

A jak jest z sądem? Nie grożą nim? Ktoś miał takie doświadczenia?

Nikt nie będzie Ci groził sądem, nikogo nie zabiłeś nic wielkiego nie zrobiłeś, więc to od razu możesz sobie odpuścić.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Ja jeździłem 125cc, ale miałem farta, ponieważ mnie nigdy nie złapali.

Radzę Ci nie jeździć, tylko poczekać do 18, albo przerzucić się na 49cc.

P.S

Inny silnik wmontuj.

Opublikowano

500 zł mandatu, tak jak jazda samochodem bez prawa jazdy, jak masz na 50tke to ci mogą naskoczyć i ktoś pisał o hamowni a od kiedy na hamowni sprawdzisz jaką masz pojemność silnika? Co najwyżej zdjęcie głowicy.

Opublikowano

Jeżeli na hamowni prędkość będzie większa niż 45 km/h w przypadku 50'tki to ma baardzo duzy problem ;]

Ale skuter bez blokad pójdzie z dobre 80 km/h więc nie pierdziel w pojemności 50cc. Znając Polskie realia to ci spuszczą powietrze pouczą i tyle.

Opublikowano

Mieszkam na wsi, nikt nie będzie się jebał by mi zabierać pojazd na hamownię. Dzięki ;)

Opublikowano

Ale skuter bez blokad pójdzie z dobre 80 km/h więc nie pierdziel w pojemności 50cc. Znając Polskie realia to ci spuszczą powietrze pouczą i tyle.

Ale on według prawa NIE MOŻE być odblokowany bo na karcie motorowerowej można osiągać tylko 45 km/h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...