Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Switchbot v3_0_0_5 zmienia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z tym switch botem , gram na diamontmd2 , do zmian srednich sprawdza sie swietnie lecz , ustawiam już drugą noc zmieniacza na eq wojenne 3x 15 + hp , zostawiam 2kkk na koncie ponieważ są tam drogie zmianki 50 szt - 1kk , rano zaglądam na metina cała kase zjadło bonów ustawionych nie ma , mam takiego pecha , czy omija bony ?:D , predkość zmieniania ustawioną mam na 500 , bo podobnież na standardowym 1000 omija bony , miał ktoś podobną sytuacje ? , używa ktoś może switchbot'a v3 i mógłby coś poradzić ? , może wystarczy być cierpliwym ?, za to co wydałem kupił bym już gotowy :P, proszę o pomoc za wszystkie odpowiedzi z góry dzieki :/

Opublikowano

Ja zmienialem na standardowej ( takiej jaka jest po wlaczeniu BS'a ). Tobie też radze na tej predkosci zmieniac.

Opublikowano

troche sie pobawiłem i zauważyłem że przy wolnych predkosciach , 2000 + , gdzie można wylapać czy dana wartość była switch bot omija bony i nie zatrzymuje sie mimo iż dany bon był . , ciekawe czy jest tak samo przy wiekszych predkościach zmiany :/

Opublikowano

Może za dużą wartość wpisałeś w wyszukiwamym bonie np. Max hp 5k zamiast 2k? Lub spróbuj pobrać nowszą wersję bs'a..

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...