Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Free nx, cookies

ProGram132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, próbuje skombinować kilka linków do nxów w 24 godziny ale jak narazie mam problem :

Oferta: Wibierz swój prezent!

Drogi/Droga Cwelu,

Według naszych danych nie ukończono wszystkich wymaganych etapów potrzebnych do uzyskania dodatkowych punktów.
Proszę upewnij się, że wszystkie wymagane kroki zawarte w instrukcji zostały pomyślnie zakończone. Sprawdź również, czy Twój komputer nie ma włączonej funkcji blokady 3rd cookies.

Jeśli wszystkie wymagania zostały spełnione i wciaż nie otrzymałeś swoich punktów, odpowiedz na poniższą wiadomość e-mail (proszę nie zmieniać pola z tematem wiadomości), załączając mail potwierdzający, zrzut ekranu (screen-shot) i jakiekolwiek inne pliki, których możemy użyć do prześledzenia tego rekordu i tym samym do zwrotu należnych punktów.

Z podziękowaniami,
Zespół TokenAds

wie ktoś jak to wyłączyć?

zapewne w tym tkwi problem, ponieważ gdy odpalam link wyskakuje error.

@Edit dodam że używam chrome

Opublikowano

Też tak mam czasem. Po prostu wyślij im ssa, że to wykonałeś. Tego się ominąć nie da. Szansa po wysłaniu, że nxy dojdą jest równa 90%. Bo mają dowód i powinni Ci te nxy dać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja kupuje za euro ( ponieważ lepiej mi wychodzi jak mieszkam w hiszpani) ale wiesz jak przeliczysz to na to samo wychodzi

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...