Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Beta BF4

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

BETA Battlefield 4. Gwarantowany udział w beta testach jest zapewniony dla graczy ze statusem Premium Battlefield 3, posiadaczy edycji limitowanej gry Medal of Honor Warfighter, a także wszystkich tych, którzy złożą zamówienie przedpremierowe na cyfrową edycję specjalną Battlefield 4 w sklepie Origin.com.

Czy ta informacja dotyczy się tylko platformy PC czy PS3 i Xbox'a też ? Czy będę mieć dostęp do Bety bf4 na PS3 mając aktualnie status premium na PS3 ?

Gość kamil40013
Opublikowano

wersje konsolowe (X720 i PS4) mają działać w 60 klatkach na sekundę i w rozdzielczości 720p. W rozgrywkach multi na next-genach i pecetach będzie mogło brać udział maksymalnie 64 graczy, w przypadku edycji na X360 i PS3 liczba ta zmniejszona zostanie do 24.

Cytat pochodzi z tej strony:

http://gry.interia.pl/newsy/news-battlefield-4-nowa-wersja-silnika-zmienna-pogoda-destrukcja,nId,944509

Więc raczej wyjdzie.

Dodatkowo możemy zobaczyć na tej stronie:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/news/view/2925730253857575396/

Taki obrazek:

ZAMOWIENIA2.jpg?v=1364397303.85

I jeszcze bardziej dodatkowo:

Gra Battlefield 4 ukaże się jesienią 2013 roku w pełnej polskiej wersji językowej (dubbing) na komputerach PC oraz konsolach PlayStation 3 i Xbox 360.

Cytat pochodzi z:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/news/view/2925730253857516260/

Wystarczy czytać informację.

Opublikowano

Ok, dziwne ponieważ ja czytałem na gametrade, że nie wyjdzie ale to chyba tylko plotka była :) W każdym bądź razie fajnie, że będzie. Na pewno kupię.

Opublikowano

BF4 będzie na wszystkich konsolach jedynie z tą różnicą, że na x360/ps3 liczba osób na serwerze dalej będzie wynosiła 24 osoby no i oczywiście gorsza grafika w porównaniu do next-genów.

Opublikowano

@up twoje info pochodzi z przecieków natomiast na stronie battleloga nic o tym nie piszą

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Kupowanie BF4 to jak kupowanie BF3 drugi raz.
DICE robi pieniądze na naszej głupocie. Co oni tam dodali? Nową fabułę i kilka broni? Śmiech.

Opublikowano

Kupowanie BF4 to jak kupowanie BF3 drugi raz.

DICE robi pieniądze na naszej głupocie. Co oni tam dodali? Nową fabułę i kilka broni? Śmiech.

Z tego co można wywnioskować, bronie z MoH'a, pojazdy z BF'a 3. Chyba zmienię zdanie, i nie kupię tej gry. Pewnie wprowadzą znowu milion dodatków, każdy będzie je kupował, po czym wprowadzą premium, które jak się kupi to wyjdzie 3x taniej...

Opublikowano

Zobaczcie jaka była przepaść między GTA 2 a GTA 3, miedzy Diablo 2 i Diablo 3, Fallout 2 a 3, Crysis 1 a Crysis 2.
Tak powinny wyglądać następne części gier! A oni wypuszczają drugi raz to samo, zmieniając tylko cyferkę na końcu.

Opublikowano

Zobaczcie jaka była przepaść między GTA 2 a GTA 3, miedzy Diablo 2 i Diablo 3, Fallout 2 a 3, Crysis 1 a Crysis 2.

Tak powinny wyglądać następne części gier! A oni wypuszczają drugi raz to samo, zmieniając tylko cyferkę na końcu.

powiedz mi einsteinie jak w dużym stopniu ulepszyć coś co praktycznie jest perfekcyjne?

Mówisz że za mało ulepszone więc Ok, masz kompa 10GB ramu, kartę 2gb graficzną? bo mi się nie zdaje narzekacie jak nie wiem co a jak będzie już to srać po gaciach będziecie bo jaki to on jest zajebisty, skoro taki mądry jesteś to powiedz co powinno być dodane?

Opublikowano

Spodziewałem się tego, że beta będzie tylko dla graczy premium no cóż :D

Moim zdaniem robią błąd z tym BF'em powinni poczekać jeszcze z 2 lata i dopiero go wydać ;x

logo1.png
Opublikowano

Nie tylko dla posiadaczy premium, ale także dla posiadaczy wersji pre order Medal of Honor: Warfighter oraz dla tych, który zamówią pre order BF'a 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...