Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wstawić ssy na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne wiele razy mieliście styczność z banem, którego powodem jest "Wstaw screeny na forum __Adres forum__"

1. Wchodzimy w"Mój komputer" -----> Dysk lokalny (C:) ----> Program Files 2. Teraz zależy od tego czy mamy Steam czy Non-steam.
a ) Non-steam
b ) Steam

a )
1. Wchodzimy w plikCounter-Strike 1.6 --->cstrike_polish lub cstrike (Tutaj ss'y ilość ss'ów powinna wynosić 5 lub więcej) 2. Kopiujemy nasze ss'y na pulpit.
3. Następnie naciskamy prawy przycisk myszki i klikamy lewym przyciskiem myszy na "Dodaj do archiwum".
4. Teraz powinniśmy zamiast 5 ss'ów mieć jeden plik który ma rozszerzenie .rar lub .zip.

5. Następnie wrzucamy na dowolny hosting nasz plik pulpit.rar np. najbardziej polecam http://www.speedyshare.com
6. Jesteśmy w końcowym etapie robimy nowy temat w kategorii Odwołania od banów ,pod nazwą serwera na którym dostaliśmy bana, teraz uzupełniamy wzór i wrzucamy link do pobrania ss'ów.

Wzór do wstawiania ss'ów wyświetli się automatycznie gdy klikniemy na "Nowy temat".

b )
1. Wchodzimy w"Mój komputer" -----> Dysk lokalny (C:) ----> Program Files----> Steam----> steamapps----> Nazwa konta steam --->counter-strike---->cstrike_polishi tutaj znajdują się nasze ss'y.
2. Kopiujemy nasze screen'y na pulpit.
3. Następnie naciskamy prawy przycisk myszki i zamieniamy nasze screen'y w paczke .rar
4. Teraz powinniśmy zamiast 5 ss'ów mieć jeden plik który powinien mieć rozszerzenie .rar lub .zip.
5. Następnie wrzucamy na dowolny hosting np. http://www.speedyshare.com nasz plik pulpit.rar.
6. Jesteśmy na końcowym etapie robimy nowy temat w kategorii Odwołania od banów ,pod nazwą serwera na którym dostaliśmy bana, teraz uzupełniamy wzór i wrzucamy link do pobrania ss'ów.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ooo właśnie o to mi chodziło :D

Przed chwilą dostałem SSy i na forum nie mogłem znaleźć takiego poradnika :P
Leci +

84600334711315904671.png

Opublikowano

Fajny poradnik, niestety mam problem. Gdyby mógł ktoś mi pomóc będę wdzięczny. Mam Cs'a (NS), właściwie to 3 różne. Problem jest taki, że w 2 wersjach nie zapisują mi się ssy jak dostane bana :/ Dostałem już kilka razy i nie mam jak wstawić, a serwer był super. Moje Ns'y :

1) Cs 1.6 Non Steam by WarZone - Na tym tylko mi się zapisują.

2/3) Cs 1.6 Non steam v48 by skilluj.com i Cs 1.6 Non steam by lukasz v32 - Tutaj szukałem w każdym folderze, zrobiłem wyszukiwanie w komputerze i nic.

Czy coś można na to poradzić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...