Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Common Test 8.4

Armagedonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od dłuższego czasu nie grałem w WoT. Wczoraj zaktualizowałem WoT EU i wszystko normalnie działa nie ma żadnego problemu. Dziś pobrałem serwer Common Test, który zajmuje 4.6Gb

i mam z nim problem. Gdy loguje się do gry wyskakuje symbol wot-a a nad nim Connecting... a po kilku sekundach komunikat na czerwono: Failed to connect to the server. The server may be unavailable, or your network connection settings may be wrong.

Dodam że konto w WoT EU mam od 2-3 lat, a konto w Common Test rok temu (ostatnio wtedy grałem).

Chcę się dowiedzieć czy serwer Common Test jest aktualnie zamknięty, czy to może jakaś inna przyczyna przez którą nie mogę grać na Common Test. Z góry dzięki za info :D

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale z mojej wnikliwej analizy oraz przeprowadzonego dochodzenia w tej sprawie wynika, że serwer testowy aktualizacji 0.8.4 jest niedostępny, ponieważ owa aktualizacja została już wprowadzona do gry.

Opublikowano

Czyli wychodzi na to że po prostu serwer jest zamknięty i będzie otwarty dopiero w czasie nowych aktualizacjach 8.5? <_<

Jeśli tak to em.. znacie może jakieś serwery tego typu że na start jest dużo exp-a i kasy chodzi głównie o testy czołgów :P

Opublikowano

Po mojej dociekłej analizie sytuacji , przepatrzeniue kilku artykułow , obejrzenieu wiadomości od ludu i sprawdzeniu inforamcji od moich zaufanych ludzi stwierdzam iż nie , nie ma prywatnego serwera.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No a coś podobnego do tego serwera Common Test może akurat ktoś coś wie na temat innego serwera test/bety. :D Zależy mi na tym, ponieważ dawno nie grałem w WoT i chciałem sobie przetestować Francuskie i Brytyjskie czołgi :rolleyes:

Opublikowano

Niestety, zwołałem cały zespół do spraw kryzysowych, i z przykrością musimy stwierdzić, iż najbliższa okazja to serwer testowy aktualizacji 0.8.5 który powinien się ukazać niebawem (może nawet za tydzień).

Opublikowano

kurwa jak ty chcesz grać na tescie 8.4 kiedy już na serwerach jest 8.4... trochę logiki nie opłacało ci się pobierać bo przy testach 8.5 od nowa bedziesz musiał.

Opublikowano

"może za tydzień". Nic nie jest dokładnie powiedziane. Moim zdaniem uptade będzie na przełomie kwiecień/maj. Testowy wychodzi 3-4tygodnie przed...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...