Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vayne i Miss Fortune czy Miss Fortune i Skin

kamyk491

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Jutro będzie możliwość zakupienia sobie Miss Fortune, oraz skórki do niej Miss Fortune Gangsterska(Mafia)

Posiadam 4800, zastanawiam się nad Zakupieniem sobie Vayne oraz Miss za RP (posiadam 610)

Mogę też kupić za IP Miss Fortune,a za RP skórkę.

Hmm chciałbym żebyście mi pomogli wybrać (Lepiej Vayne za IP i Miss za RP czy Miss za IP i Skorka Miss za RP ;p)

11240_04_08_08_1_20_10.jpg

Opublikowano

Jeżeli zależy ci na wyglądzie oraz tak zwanym szpanu w grze to zakup pakiet MissFortune (IP) oraz Skórkę (RP) ...

Jednakże jak wolisz się podszkolić grać innymi adcarry i mieć o 1 postać więcej to polecam ci kupić Vayne (IP) oraz MissFortune (RP) ...

Opublikowano

Kup MF za IP. Jak będzie Ci się dobrze grało to skórka - szpan i jazda.

Jak nie będziesz przekonany - zostaw sobie RP na jakąś skórkę na promocji, która będzie Ci się strasznie podobała, ew. jak tak bardzo będziesz chciał, to kup wtedy Vayne za RP.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

MF i skina do niej, ponieważ mf'ka to bardzo dobra postać, która ładnie umie namieszać ultem w tf. Vayne jakoś mnie nie przekonuje i jest tylko do late game'u jeżeli do takowego dojdzie.

Opublikowano

Polecam Misskę za IP. Pograj nią i jak będzie się dobrze grało to skórkę za RP.

Jeśli nie to RP zatrzymaj i dalej zbieraj IP

Lecz ja Ci radzę tak: Jeśli nie spodoba Ci się Misska to kup dopalacze PZ (akurat mamy wolne) i maniacz, szybko zbierzesz na kolejną postać :)

Opublikowano

trzeba być idiotą żeby kupić dopalacz hahahah. jeszcze te na liczbe dni dają rade. ale te na wygrane to porażka. powiedzmy dopalacz za 2560. 50 wygranych. przy każdym winie dostaniemy extra powiedzmy 120pz 50x120pz = 6000pz. to nawet nie jest jedna postać za 6300:) ale ludzie dają się w chuja robić. ja z kolei mam koleszke w angli robi. kupował rp zeby miec duzo postaci. teraz kupuje rp i mi wysyła skiny. ja mu farmie postacie w dobe mu robie 10-12koła pz. za to jednego skina zgarniam lub własnie 2 z promocji teraz biore te mfke i emumu. biorac pod uwage ze nic mnie to nie kosztuje i nie mrnuje czasu na robienie refów tylko robi je za mnie bot to nawet mi sie opłaca

Opublikowano

To tylko Twoja decyzja czy liczy się dla Ciebie szpan czy możesz wolisz mieć więcej champów.

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...