Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam Gier Typu League of Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam gier podobnych do WoW'a, LoL'a, iz mam zmodyfikowany system na moim GT-S5830 (Galaxy Ace) system 4.0.3, szukam tylko dostepnych znam kilka ale nie pod moj telefon, prosze pisac propozycje :D

Opublikowano

Polecam Heroes Of Order & Chaos. Można grać nawet online. Nic lepszego co bardziej przypominało by mi League and Legend nie przychodzi mi do głowy niestety.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Eternial Legnacy HD . taka sobie ale można pograc

(Sory za Spamik) || Wild Blood na ss'ach wyglada niezle

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Shiniox / , odnosnie Legendary Heroes tak to jest jak LoL lecz rowniez nie ten telefon , ma ktos moze Galaxy Ace z zmienonym systemem i powie jaki ? zeby chociaz odpalil ten Order&Chaos , ostatnio zmienilem znow system [Galaxy Ace Xperia S TizedV13] ale rowniez nie chca podejsc :D pleasee

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zmodyfikowanie systemu nic Ci nie da. Co z tego, że wgrasz na siłę sobie syska od np. S3 do Galaxy Ace, jak Ci pamięć Ram nie wyrobi przy utrzymaniu systemu, a co dopiero jakiejś gry. Nawet jak zmienisz system, to parametry telefonu zostają, a Galaxy Ace nie oszukujmy się jakiś mega wywalonych w kosmos nie ma :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...