Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Format Windows XP - brak płyty

*UFO*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chcę sformatować mojego starego kompa na którym mam XP. Niestety zgubiłem płytkę instalacyjną XP Professional. Klucz mam więc jest wszystko legalnie.

Ściągnąłem jakieś pliki z neta ale jak wgram je na CD/DVD czy na pendrive to nic nie idzie. Pendrive jako USB nawet mi nie wykrywa ( nawet po zabawie z programem diskpart ).

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ? O to screen z plikami które ściągnąłem ( mam je w iso i rozpakowane ) :

1364488571-U345159.png

Czy to są dobre pliki systemowe ? Jeśli nie to skąd mogę je pobrać ? I jak mam je umieścić na CD czy DVD lub USB żeby nie pisało

np. CD-ROM not found ...

Opublikowano

jak wyżej, nagrać na płytę iso i po starcie wybrać pierwsza opcje instalki, czysty windows z własnym keyem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Więc tak :

Ściągnąłem kilka plików xp i nic mi nie czyta.... Dzisiaj bez problemu zrobiłem na win7 formata a na starym xp nie czy wg płyty...

Pisze not found.

Próbowałem już nagrać na przeróżne sposoby ale nie mogę ;/ Czy jak mam 2 napędy ( CD i DVD ) to będzie mi pisał każdy oddzielnie ? Bo mam tylko CD-ROM a DVD nigdzie nie pisze.

Co mogę zrobić ? Wg program microsoft nie chce mi na Cb zbootować plików a na dvd win7 poszło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...