Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pandora mt2 nieodpychanie z konia Python

konik183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam nieodpychanie z konia na serwer na serwer pandora mt2 .py niewiem czy jasno to wytłumaczyłem ale chodzi mi poprostu o plik.py który odpala się przez injector ^^

;)

Opublikowano

Skorzystaj z metin2mod.tk. Podczas wybierania serwera jest taki mały box, w nim kliknij "On", i po sprawie, bez zbędnej zabawy w injectory, a działa to na 100%.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Skorzystaj z metin2mod.tk. Podczas wybierania serwera jest taki mały box, w nim kliknij "On", i po sprawie, bez zbędnej zabawy w injectory, a działa to na 100%.

tak przyznaje działa, tyle że mam taki problem że w praktyce po zlurowaniu spota musze robić rlg bo wypada taka ilość przedmiotów że mi zlagowywuje kompa ... i chyba najlepszym sposobem na rozwiązanie tego jest albo zabawa z injectorem albo "wybrane przedmioty na ziemi" wiem że istnieje coś takiego i próbowałem to zrobić ale nie umiem, jeżeli ktoś ma łeb do takiego czegoś i by zrobił coś takiego pod moje eq i potrzebne rzeczy byłbym wdzięczny

@edit

kurde a jak ja mam oddawać expa na pandorze ???!!!

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...