Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wallhack

polak123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam takiego haxa esp + aimbot ale co do aima + trigger bota nie wiem co za co odpowiada ale to lata po scianach ( typ moze byc na 2gim koncu mapy a celownik ci poleci na sciane) a co do esp to dziala normalnie tylko nie wiem czy VACa nie wylapiesz ale jak chcesz haxa pisz na priv, jest jeszcze radar hack, snapline i crosshair ;p Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zaid co ty gadasz, ze nie ma żadnego hacka darmowego jak napieprzają z tymi hackami że tragedia -,- W każdej grze jestprzynajmniej jeden hacker więc nie gadaj głupot że ine ma darmowych. Jeżeli ktoś ma byle jakiego hacka proszę aby do mnie napisał na priv albo tutaj w temacie najlepiej jakiś ESP i tyle nic mi więcej do szczęscia nie jest potrzebne - strzelać umiem...

Opublikowano

Sa darmowe ale wykrywalne !

Zaid'owi chodzilo o to, ze nie ma zadnego darmowego niewykrywalnego? Poszukaj sobie na internecie wcale nie tak trudno znalezc esp

Opublikowano

Po to są ''lepsi'' użytkownicy tego forum, żeby pomóc takim jak ja i podać jakiegoś linka czy coś bo sam nie potrafie znaleźć...

Opublikowano

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...