Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno broni

DJayDealer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram medykiem,

mam 13 poziom,

moje bronie RKM to:

M27-IAR, MG36, M60

Pistolety to:

Scattergun, MP-443, Deagle50

I się pytam, czy powinienem kupić sobie jeszcze jakąś broń??

~DJayDealer

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o to, co jest na medyku najlepsze, to już to masz. Możesz np. losować M145 jak chcesz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kup qbb i bedzie miodek a jeszczke jak byś m145 wylosował to już wgl.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Deagle niekoniecznie, bo medyk musi mieć w miarę szybki pistolet, ponieważ bez tego ma ciężko na bardzo bliski dystans (z biodra). Deagle długo się wyjmuje, więc nie jest najlepszy, ale to już jak uważacie, ja wziąłbym coś szybszego ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kup sobie QBB (Predator, Viper, Nemesis i M145 na niego) do tego MP-433 Elite (wg. mnie najlepszy pistolet w grze). ;)

Możesz sprawdzić sobie moje staty z takim setem - IdewSwiat.

Opublikowano

Kup sobie QBB (Predator, Viper, Nemesis i M145 na niego) do tego MP-433 Elite (wg. mnie najlepszy pistolet w grze). ;)

Możesz sprawdzić sobie moje staty z takim setem - IdewSwiat.

skoro tak, to z kad wziac kolbe nemezis teraz?? Albo magazynki pirania??

Opublikowano

Aj, zapomniałem o tym, że nie ma już kolby Nemesis. To bierz Stabilizującą. A o magazynkach Piranha nic nie wspomniałem. ;)

Także podsumowującą: QBB + Predator (albo Precyzyjna), Viper, Stabilizująca + M145.

Opublikowano

Aj, zapomniałem o tym, że nie ma już kolby Nemesis. To bierz Stabilizującą. A o magazynkach Piranha nic nie wspomniałem. ;)

Także podsumowującą: QBB + Predator (albo Precyzyjna), Viper, Stabilizująca + M145.

a z kad zdobyc celownik m145?

Opublikowano

Zrzuty wyposażenia (Supply Drop), lub 10,000 fundsów jeśli znów będzie dostępne do kupienia normalnie bez losowania.

Osobiście nie mam, bo nie potrzebuję, ale gdy trafiło się, że wylosowałem to zabawa była przednia (zabijania wroga z dystansu 70+).

Opublikowano

Zrzuty wyposażenia (Supply Drop), lub 10,000 fundsów jeśli znów będzie dostępne do kupienia normalnie bez losowania.

Osobiście nie mam, bo nie potrzebuję, ale gdy trafiło się, że wylosowałem to zabawa była przednia (zabijania wroga z dystansu 70+).

a jaka jest szanasa na wylosowanie w sluppy drop'ie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...