Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kim Grać metin2.pl

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę grać od nowa na metin2.pl serwer Eteor s 15 .. Nię chcę grać postaciami takimi jak : BOdy/Mental/BM/wp/Smok ... Zastanawiam się nad 3 klasami Healer / dagger/ Archer . I jak bym zaczął Healerem to jaki 1 skill do expa bo się nie znam na tej postaci.??????? daje like ...

sygna_player.gif

Opublikowano

jak już o tego hellera wypytujesz - Proponuje smoka do 30 lvla, przy czym wbic skowyt - blogo jak najwiecej pkt, a potem hellerem - leczenie, przywolanie blyskawicy, blyskawiczny rzut, zwinnosc i reszta sama już poleci.

astiumsign.png

Opublikowano

Archerem na start nie polecam gdyż będzie drogo z marmurami . Najlepiej zrób dropa sure WP 35 lvl i na metiny do m2 a potem zacznij gre mentalem bo jest w miare przyjemna i nie nudna.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja polecam zdecydowanie Healera. Grałem oboma postaciami i powiem Ci ,że jeżeli chodzi o pvp to dla mnie healer.

Dagger może jest szybki,mocny ale z celnością skilli jest słabo oraz dystansem a healer ma strasznie mocne dmg,mało abs jest na niego + ma takie skille mocne jak np. Przywołanie błyskawicy (posiada tam dużo procent. na omdl.),Burzowy czy też Rzut. Z bonami na szybkość zakl. jesteśmy napierać przeciwnika naszymi skillami co 3sec. Wspomagające skille ,których dagger nie posiada to zwiekszenie ataku,leczenie (Dobrze rozwijane wyleczy 9k/10k) , Zwinność (Wpływa na ładowanie skilli + poroszania sie.

Wybierz Healera i zobaczysz jak będzie Ci się świetnie grało gdyż jest to postać świetna do PVP jak i solowego Expa.

Opublikowano

nwm czy ogarniesz exp takimi trudnymi postaciami

radzilbym sb ja wyexpic inna ale jak sie juz upierasz dagger b oexp hellerem to dla pro gamerow raczej jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...