Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż w warrocka nie gram od listopada(gram teraz w csa)więc tutaj moje pytanie.Powraca się wrócić do warrocka czy lepiej grać w csa.W csie juz zainwestowałem w steama,za to w warrocku mam retaila na famasa.I 2 pytanie.Co się zmieniło na korzyść od listopada a co na minus

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Co się zmieniło za czasów g1 i nx.

Zmniejszono lagi serwerowe praktycznie dla każdego z państw.

Zmniejszona ilość, liczba hackerów - spowodowane jest to głównie większą ilością mass banów.

Na pewno większa ilość organizowanych eventów typu - 200 % exp up, 1000 % exp up, eventy organizowane przez adminów, eventy w takie święta, ważniejsze wydarzenia - np. Walentynki, Wielkanoc itd. itd.

Zdecydowany lepszy interfejs główny, można wiedzieć jaki ma się ping na głównej itd.

Dodano więcej nowych map, najczęściej były one z wersji koreańskiej.

Nowe mapy na trybie Ai Channel.

Więcej broni w item shopie.

Cotygodniowa konserwacja, gdzie w marketplace co tydzień coś dodają nowego do kupienia na stronie.

Brak możliwości kupienia famas'a, pojawia się on w tego typu losowaniach jak - Random Box i jeszcze coś ale zapomniałem nazwy xD

Więcej banów ,, za nic "

A od listopada ? Praktycznie zero :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chciałbym dodać że nie wiadomo czy będziesz miał tego retaila na famasa bo nexon miał kłopoty z retailami być może to naprawili.A i czekam na jakiś event bo wielkanoc tuż tuż ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...