Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]HP

HWSDestroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie dlaczego mi tak szybko zabiera HP mimo że mam tanka ?

TO jest tak że ja napierniczam w gościa prawie cały magazynek i on żyje (mimo że on nie ma tanka) a on kilka strzałów z TEJ SAMEJ BRONI i mnie zabija. -,-
Wczoraj zrobiłem z kolegom taki eksperyment że ubraliśmy się dokładnie tak samo czyi te same vesty na głowe i itp

Zaczęliśmy do siebie strzelać z tych samych broni to było to samo ja napierniczam on nic strzela kilka razy i po mnie.
Potem ubraliśmy się jeszcze raz tak samo ale tym razem z tankerem. i co ?
To samo co wcześniej.

Wie ktoś dlaczego tak mam ?
Myślałem że to może być przez lagi albo ping tylko że jedynym problemem w grze mam czasami mi słaby ping i minimalne ściny

Proszę o pomoc

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Prawda jest taka, że takner vest nic nie daje na strzały. Jedynie na snapie coś tam działa. On Ci nie daję hp tylko obronę. Z jakiej broni do siebie strzelacie? On na smg działa tylko dobrze i sr. Na ar i tak pada się na tyle samo shotów.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Oby dwoje mieliśmy po G36E a potem na M416 CQB.
Próbowaliśmy także z dalekich odległościach, bliskich i sam na sam i w obu sytuacjach było tak samo z HP.

Opublikowano

Zapomniałeś o jednej kwestii, że w różne części ciała zabierają więcej hp po strzale.

Sytuacja z g36e:

1 głowa

2 szyja

3-4 klatka piersiowa

5-6 nogi i ręce

A jeżeli o tym nie zapomnieliście to ja bym spróbował zmienić konto i tam sprawdzić albo zainstalować grę jeszcze raz.

76561198090890807.png

Opublikowano

Zapomniałeś o jednej kwestii, że w różne części ciała zabierają więcej hp po strzale.

Sytuacja z g36e:

1 głowa

2 szyja

3-4 klatka piersiowa

5-6 nogi i ręce

A jeżeli o tym nie zapomnieliście to ja bym spróbował zmienić konto i tam sprawdzić albo zainstalować grę jeszcze raz.

Ja o tym wiedziałem ;)

tylko dlaczego jemu tak szybko nie zabierało HP ?

Konta nie zmienie bo nie mam zamiaru tracić dobrego i chyba jedynego konta które nie ma bana a zaraz będę miał majorka.

Ale też w innych sytuacjach nie tylko jak to testowałem jest to samo nawet jak przeciwnik ma słabsze bronie...

Opublikowano

Tak czy siak będziesz padać na 3 lub 4 shoty. Tylko częściej możesz ztankować sr i nic więcej. A do tego wolniejszy jesteś. Ja mam recon vesta a między tanker a nim nie widzę różnicy w dmg a jestem o wiele szybszy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja o tym wiedziałem ;)

tylko dlaczego jemu tak szybko nie zabierało HP ?

Konta nie zmienie bo nie mam zamiaru tracić dobrego i chyba jedynego konta które nie ma bana a zaraz będę miał majorka.

Ale też w innych sytuacjach nie tylko jak to testowałem jest to samo nawet jak przeciwnik ma słabsze bronie...

Tylko sprawdź czy na innym koncie jest to samo.

Sprawdz też internet, w sumie dziwna sprawa.

Ja Ci polecam biegać bez westa do tego czarny kolor munduru i czapka na szybkość kepi + okulary na 3 spida.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...