Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Launcher [Mody] [NP]

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Od razu napiszę, że launcher, który dzisiaj prezentuję nie należy do mnie, lecz do osoby o nicku "Zyczu".

Jest to launcher, na którym możemy wybrać sobie mody, na których chcemy grać. Mody zostają pobrane i zainstalowane automatycznie! Możemy również używać gotowych już paczek. Nie natknąłem się na prezentację tego launchera na MPC, dlatego jeśli już była proszę o zgłoszenie postu do usunięcia.

Download: http://minecraft.zyczu.pl/dloading.php
Jest to download z oficjalnej strony autora

Skan https://www.virustotal.com/pl/file/fd13ea4d8e4b7868aa52955002a791555f699fa29bafbd084cb75fd4bbc69ed8/confirmation/?ajax=false&detection-ratio=0/43&blob=AMIfv9613A8UqlYobuhLAu63jW8u6A4eFb98vL72Oa2gXRshnG4zGixwHPFOlkozA0vXMxgTi-wJD4YDcGUbcBZOxmzB4fyHBGxiDzyo9Fl1q44YwJn8Dcke7BAGJ-prg-Oi4kKnOFJUIzsshrgbQqOPMk1w0S4dsqp1ukZgZSTTVflEKbTrD6s&last-analysis=1363533296&filename=Minecraft%20by%20Zyczu.exe

edit:// crafterhost zgłoszony za spam, a ja zapomniałem coś dodać - W launcherze jest opcja zwiększenia pamięci RAM przeznaczonej na minecrafta!

Edit;// dodany skan

Opublikowano

Pierwszy raz takie coś widzę ;d

Mody tylko szpecą minecrafta .;p

Ale dla tych co lubią mody może być fajne ;d

"Panie proszę już wystarczy nie wystawiaj mnie na próby nie zniosę , nie mam tarczy nie doprowadź mnie do zguby ten człowiek cały czas walczy w sobie z demonami" KaeN

Opublikowano

Bardzo ładne wykonanie :3 Dodaj skan bo jeszcze się ktoś przyczepi ^.^

Zapraszam na serwer Minecraft!

NAJTRUDNIEJSZY SERWER MINECRAFTA W POLSCE!

Opublikowano

Świetny ten launcher :D Wkońcu moge wgrać mody, których nie umiem ;d Like za znalezienie ;)

PS. Na serio działa, zainstalowełem pare ciekawych modów dzięki temu ;3

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Witam!

Od razu napiszę, że launcher, który dzisiaj prezentuję nie należy do mnie, lecz do osoby o nicku "Zyczu".

Jest to launcher, na którym możemy wybrać sobie mody, na których chcemy grać. Mody zostają pobrane i zainstalowane automatycznie! Możemy również używać gotowych już paczek. Nie natknąłem się na prezentację tego launchera na MPC, dlatego jeśli już była proszę o zgłoszenie postu do usunięcia.

Download: http://minecraft.zyczu.pl/dloading.php

Jest to download z oficjalnej strony autora, nie daję skanu.

edit:// crafterhost zgłoszony za spam, a ja zapomniałem coś dodać - W launcherze jest opcja zwiększenia pamięci RAM przeznaczonej na minecrafta!

daj skan 1h.

Opublikowano

@UP naprawdę się pytasz o miejsce w launcherze mc? Taki launcher zajmuje max 10mb.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Co do skinów, to http://minecraft.zyczu.pl/skinmod - na tej stronie (oficjalna autora) masz opisane co i jak zrobić.

"Zaloguj się na stronie przy użyciu twojego nicku z gry oraz hasła do serwera. Jeżeli nie masz jeszcze konta, wejdź na dowolny serwer by Zyczu i zarejestruj się komendą /register
Wybierz z menu rozwijanego w prawym górnym rogu link Zmień skina (pojawi się po zalogowaniu)
Teraz masz do wyboru dwie opcje:
Wgraj skin ze swojego komputera - jeżeli masz plik PNG ze skinem, który ściągnąłeś z internetu, lub też samemu narysowałeś specjalnym programem.
Skopiuj skina od gracza z premium - jeżeli chcesz mieć taki sam skin, jak jakiś gracz ma na legalnej grze, to wybierz tą opcję i podaj nick tej osoby!
Skoro już zmieniłeś skina, zainstaluj mod na skiny! " (Mod instaluje się automatycznie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...