Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ping

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyż mam lagi na małych mnie nie laguje (grafie) ale ja chce grac na sredniej

problem w tym ze mam takei srednie lagi pamiętam ze kiedyś był sposob na PB ze sie tworzyło jakiś dokument i do znacząco obniżało ping wiem ze nawet ktos to z mpc forum zrobił zna ktos ten sposob?

Opublikowano

Laguję na średniej, a na małej nie ? Podaj parametry swojego kompa : Procek , karta graficzna , ile ram itp, może to wina kompa.

Jeżeli kompa masz dosyć dobrego to zrób test na www.speedtest.net i podaj tu wyniki.

mhraed.png

Opublikowano

Jak dla chyba komputer słaby ... Nie pamiętam minimalnych wymagań ... Jeśli nie komputer, to internet. Ja gram na niskich wymaganiach. Nie przeszkadza mi to, ważne, żeby nie było lagów dobrze się grało ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Komputer z takim sprzętem pójdzie ci tylko i wyłącznie na niskiej grafie. Co do internetu , no nie najgorzej, raczej nie jego wina tylko kompa.

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...