Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z LoL'em po wyjściu patcha 3.5

Bloniak21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj (tj. 28.03.13) chciałem sobie rozegrać kilka meczy rankingowych.Uruchamiam LoL'a i czekam aż patch "dojdzie".W między czasie zrobiłem sobie kanapeczki,przychodzę i... kupa.Pojawił mi się błąd:

"Wystąpił nieznany błąd,sprawdź logi".No więc wchodzę w logi i szukam,szukam,szukam ale nic nie znalazłem.Spróbuje przeinstalować LoL'a ale wątpie czy to pomoże.Wie ktoś jak to naprawić?

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Aaaa...

Ale to nie wina patcha 3.5 bo ten patch jeszcze nie wszedł zanim przeinstalujesz lola spróbuj klikąć repair w launcherze jak to nie pomoże to wtedy reinstal

Opublikowano

Własnie, sprobuj napirawic pliki i uzyj moze CCleanera bo moze cos ci crashuje w rejestrze.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Okey rozwiązałem problem.

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mógłbyś podać rozwiązanie, na wszelki wypadek, jakby ktoś miał jeszcze taki problem :D Ale tak tylko proponuję.

ja mam :D

51745175.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...