Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestie] Minecraft nowe działy

KainoPLL

Dodanie nowych działów  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby dodano nowy dzia? "Zapowiedzi serwerów?

2. 2. Czy chcecie aby Dzia? "Publikacje serwerów" By? podzielony na kategorie np. Survival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam tutaj KainoPLL mam pomysł dodania działu o nazwie "Zapowiedzi serwerów minecraft".

Tam by trafiały wszystkie zapowiedzi, irytuje mnie to gdy szukam serwera i widze czasami same zapowiedzi i chcę znaleźć serwer, na którym aktualnie moge pograć.

2.Podzielenie Tematów na kategorie , specjalny dział na różne kategorie np

RPG

Survival

Survival Games

Freebuild

Zmodyfikowane tryby gry

Mieszanka trybów gry

Inne

3.Ci co się wypowiadają negatywnie to proszę pisać uzasadnienie dlaczego są na nie,

z góry dziękuje za wypowiedź,

stary dział z udziałem użytkowników Ankiety

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Każdy by pisał w innym dziale i byłby chaos. Jedynie mógłby być podział na dedyki i hamachi bo dzielenia na survival, rpg nie ma sensu.

Opublikowano

1. Jestem na tak,wiele by pomogło,sam kiedyś tak miałem że szukałem serwerów a tu same zapowiedzi.

2.Nie ma sensu,zbyt duży podział i tak jak napisał

Każdy by pisał w innym dziale i byłby chaos

Nie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A co z użytkownikami forum , też mają własne zdanie wysłuchajcie nas użytkowników , a może to coś zmieni,

tak samo jest z ludźmi i premierem

Opublikowano

Tak , nie lepiej aby nie było za przeproszeniem burdelu na forum?

A jak by było ładnie wszystko podzielone na kategorie to bynajmiej jakiś porządek był..

Admin Cienia
Opublikowano

Obecnie w publikacjach serwerów minecraft normą jest masowe spamowanie tematami, tak więc większość użytkowników będzie zakładać tematy bez względu na przeznaczany dla nich podział. Powstanie większy chaos niż jest obecnie, jestem na nie.

A jak by było ładnie wszystko podzielone na kategorie to bynajmiej jakiś porządek był..

Nie będzie porządku z wyżej wymienionego powodu, mało kto szanuje obowiązujące w dziale zasady.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Niestety, podczas takiej zmiany powstałby istny chaos, jak to genialnie powiedział TCQ normą jest masowe spamowanie tematami. Było wiele razy to proponowane, jestem na nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Wiele osób proponowało taki podział, ale nigdy ten pomysł nie przechodził. Może się wydawać, że taka klasyfikacja by pomogła, ale tak naprawdę zrobiłby się jeszcze większy chaos. Użytkownicy nie zwracaliby uwagi gdzie zakładają publikację i dla pewności zamieściliby ją w każdym dziale :) Moderatorzy bez podziału mają problem, aby utrzymać w porządku tak duży dział, a to tylko pogorszyłoby sytuację.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...