Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić 22kk na Solarze?

Phenomon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam pytanie jak w krótki czasie mogę zarobić 22kk(potrzebne na lwią+9)? Posiadam postać 60lv Sura WP 470defa,645-673 obrażenia,ostrze m4,smoczy wir m6,zbroja m3(tak wiem słabe),Buff 38lv smok.Jak najszybciej zarobie,nie tracąc mega dużo czasu? bo teraz zmieniam eq żeby przejść do v2.za odp. daje lajki,pozdro

phenomon.gif
Opublikowano

Możesz iść na metiny śmierci jak dasz rade albo na diabła 55.Drop całkiem niezły jak założysz rękawice:)Albo poprostu handlować w m1:wystawiasz coś swojego za większą kasę a potem kupujesz coś podobnego za mniejszą cene:)Np.fms sprzedajesz z dobrymi sr,a kupujesz ciutke słabszy i też ogarniesz;).Można robić oczywiście to i to,co polecam najbardziej(dropisz z metków,a na 2 koncie stoisz na sklepie)Możesz zbierać również śmieci z metków np.kd+1/2 i sprzedawać,bo niektórym się to przyydaje np.do przetopów.Ku tak samo,nawet ten szajs wystawiony za większą cenę,a jak ktoś się jeszcze śpieszy i jest napalony to kupi za każdą kwote.Pozdro

Opublikowano

najlepiej to kupowac smieci i zabrac sie z kims do dt, przy odrobinie szczescia cos wskoczy i hajs pojdzie niezly

Opublikowano

Na tą chwilę polecam dropić magiczne jaja. Lecą z każdego metina. Dropią z nich perły, ale ceny teraz strasznie spadły. Wystawisz za 2kk, to myślę, że zejdą. Ja od wczoraj mam 7 pereł, czyli już 14kk, a nie grałem długo :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...