Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Support angielski kiedy odpowiada

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie napisałem pytanie do angielskiego supp oczywiscie po angielsku jakby ktos sie czepiał czy napisałem w tym jezyku.Napisałem pytanie 4 dni temu a stan mojego pytania jest od 2 dni.

,,W tej chwili nasz zespół pracuje nad tym zgłoszeniem''.Kiedy odpowiedza mi na pytanie czy ktoś sie orientuje ?

Opublikowano

Różnie jest nieraz czeka się na odpowiedz nawet tydzień (sama raz tak miałam - tak angielski support).

Wydaje mi się że przeważnie odpisują do 48h :P

Może napisz dla pewności jeszcze raz to będziesz miał szybciej odpowiedź albo napisz do polskiego supportu

Opublikowano

Na pewno szybciej od polskiego, max 3 dni powinni ci odpisać, w przypadku polskiego to sobie poczekasz z tydzień.

Opublikowano

Oni nie mają ustalonego czasu, że muszą Ci odpisać dajmy po 24h. Mają oni czas miesiąc na odpisanie, więc to zależy kiedy Ci odpiszą od tego, ile mają jeszcze zgłoszeń do przeczytania. Lecz do 5-7 dni powinni Ci odpisać.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...