Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Strzelby w Battlefield Play4Free

DJayDealer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam do was pytanie

Jaką strzelbę kupić:

Saiga12 czy Spas15?

~DJayDealer

P.S.

Czy do strzelby można montować modyfikacje typu celownik holograficzny?

Opublikowano

Saige bierz.

Ale jak dla mnie i tak strata kasy.

A i jeszcze mam pytanie, czy jak medyka mam na głownej klasie, to czy moge kupic pakiet na snipera?

Opublikowano

musisz mieć zrobioną postać snajper i na tej postaci dopiero możesz kupić, a czy postać jest główną postacią to niema znaczenia

Opublikowano

Bierz saigę a dodatków nie założysz.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

musisz mieć zrobioną postać snajper i na tej postaci dopiero możesz kupić, a czy postać jest główną postacią to niema znaczenia

Czyli jak mam na medyku kupione wszystkie pakiety, to moge kupic pakiety na snipera gdy jest on postacia poboczną?

Bo gdy kupowalem pakiet na medyka(medyk na poczatku byl postacia poboczna) to nie moglem bo sie nie wczytywalo kupno, a jak juz zmienilem go na glowna postac to odrazu weszlo

Opublikowano

Po co zmieniałeś... to daje tylko tyle, że jak włączysz grę to masz od razu medyka... Żeby kupić pakiet na drugą postać, musisz po prostu ją wybrać w menu gry, poczekać aż się załaduje znów gra i dopiero.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...