Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ostateczny wybór telefonu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Już za max. 3 dni dostanę telefon. Wybór padł na: Samsung galaxy S3 mini. Wybrałem sieć orange, bo ma lepszą ofertę niż ten plus + mam -30% do abonamentu. A jak z telefonem może być, czy dobrze bateria trzyma, czy fajnie się obsługuje itd. Samsung galaxy S3 jest dla mnie za drogi, a i tak cudem jest to, że wezme tą S3 mini, bo miałem wziąć coś z typu Ace II. Dobry ten mój wybór, czy coś jest lepszego? Desing S3 jest dla mnie fajny

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Wystarczy mi, że mam laptopa z windows 8 ;) Wolałbym bardziej andka i telefon z ciekawym desingem.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

To naprawdę dobry telefon bierz śmiało. Jest szybki i stabilny. Dysponuje mocnymi podzespołami. Nie zastanawiaj się tylko bierz. Chyba, że mógłbyś wziąć S3 po dobrej cenie od Orange. Albo ewentualnie Xperie Z.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Oferta którą bym wybrał:

Więc tak: Za telefon płacę 199 zł + opłata aktywacyjna (10 albo 50 zł nie pamiętam). Do tego przez 2 lata abonament po 62.93 zł . Co sądzicie?

@UP: Na razie chcę się spytać, co sądzicie o tym telefonie

48061.gif

Opublikowano

A ja poleciłbym tobie Optimusa L9 do tysiąca oczywiście nowy

Optimus L9 to dobry telefon i bardzo tani. ;) Jeżeli koniecznie musisz wziąć coś w abonamencie to wydaje mi się, że wybór całkiem trafny. Ale to nie zmienia faktu, że i tak zapłacisz za S3 mini o wiele więcej, niż jest w rzeczywistości warty. :) Natomiast jeśli masz możliwość kupna telefonu bez podpisywania umowy to może S2 albo jakiś HTC?

@UP: Wiesz co... w sumie abonament nie jest jakiś wygórowany, cena za telefon też nie jest paradoksalna. :) Myślę, że jak na umowę to dobra decyzja. Więc jej nie zmieniaj. ^^

Opublikowano

Też tak uważam, że cena abonamentu i za telefon jest bardzo dobra. Mój kolega ma Samsung 533 i pytałem się go jak tam płaci; Dał za telefon 100 zł, a abonament potrafi przekroczyć, normalnie ma 59 zł, a zdarza mu się, że dochodzi do max. 90 zł ;)

Dla mnie i nawet słaby telefon będzie dobry, oto moja historia telefonów ;)

Pierwsza była nokia 5310

Drugi telefon to nokia 2330 (dlatego, bo nokia 5310 się wygięła i zepsuła ;/ [ten też się zepsuł])

A teraz mam LG KP500

Więc wymagań to ja nie mam zbyt dużych :) Skoro opinie o tym telefonie są dobre, mi się najbardziej ten telefon podoba i nie mam dużych wymagań, to biorę więc Samsunga S3 mini . Chyba, że jeszcze zaskoczycie mnie jakimś ciekawym telefonem :D

48061.gif

Opublikowano

Ja mam LG Optimus L9 i bardzo polecam :)

+ Ekran 4.7" IPS qHD 540x960

+ Procesor TI OMAP4430 1 Ghz (2 rdzenie) - można go podkręcić do max 1,3 Ghz :)

+ GPU PowerVr540 - ulepszona wersja z SGS.

+ Bateria 2150 Li-Ion

+ RAM: 1gb

+ Aktualizacja do Jelly Bean

+/- Trochę słaby aparat 5MPX (tak jak w każdym smartfonie za tą cenę), lecz kręci w 1080p!

- Trochę mało pamięci - 4gb - Ja załatwiłem problem kartą microSD :)

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Mi lepszy telefon nie jest potrzebny, przez pare miesięcy radziłem sobie z 200 mhz :) Wybór jednak Samsung galaxy s3 mini pebble blue w orange, biorę gdzieś za godzinkę ^^

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...