Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką broń polecacie?

Snikersss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przychodzę do was z prośbą, a mianowicie: Jaką broń polecacie dla Rifle Mana z rangą SIerżant pierwszej klasy? (Sgt first class).

Myślałem nad:

-AK47M, (Mój faworyt)

-Remington R4,

-AMD67,

-FA-MAS MK.3, (Mój faworyt)

-M4A1 MK.3,

-SAKO. (Mój faworyt)

Prosiłbym o wymienienie zalet i wad broni, które uznacie za stosowne.

Jeżeli podałem trochę inne nazwy niż są w grze to przepraszam. (Pisałem z pamięci, a gram 3 dni, więc mam prawo nie znać wszystkiego).

Z góry dzięki.

P.S Nie testowałem żadnych z tych broni, dopisek "Mój faworyt" oznacza, że broń wydaje mi się najlepsza dla tej rangi dla Rifle Mana.

Opublikowano

Według mnie najlepsze z tych broni to Remington R4 i M4A1 MK. III.

Remington R4 ma bardzo dobrą celność i mały odrzut. Jest trochę podobny do G36 jeśli chodzi o grę.

M4A1 MK. III jest bardzo łatwe do ogarnięcia, ma bardzo mały odrzut, dzięki czemu można strzelać też dłuższymi seriami celnie.

No i przede wszystkim ma bardzo dobry damage, z bliskiej odległości może zabić 1 strzałem w głowę, na większe odległości na 2.

Obiema bronie miałem nie raz i zawsze znakomicie mi się nimi grało.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

PointMan:
PPSh41, Saiga, Striker12, SPAS15, <- Polecam szczególnie na tryb coop i infection :D

RifleMan
M249 RedTiger, M4A1 Mk.3,

Sniper:
TPG1, FR-F2, Dragunov SVD <- Dragunov dobry bo ma duzo ammo , maly rozrzut , zabija za 2 strzalami - co innego w łeb ;)

Opublikowano

nie kojarzę sam teraz bo gra mi nie działa ale Posiadałem AK ale to był chyba 72M i żałuje.. seria 1-2 strzały inaczej nawet nie trafisz.. nie ma mowy o strzelaniu podczas truchtu... ale fakt że ma dobry dmg :D

FAMAS mk3 obecnie go posiadam i jest genialny można powiedzieć że jak trafi w dobre ręce to będziesz z nim wymiatał.

Remington m4 grałem nim krótko tylko przy okazji jak leżał na ziemi mocniejszy od FAMASA czytałem że Remington to dobry laser :] maszynka do headshotów.

AMD nigdy nie grałem ale widzę że ludzie z nim wymiatają .

m4a1 mk3 ulepszone m4. czytałem od znajomych że jedna z lepszych broni zaraz obok xm8 i EBR. tylko po ostatnich aktualizacjach ktoś tam mi wspominał że xm8 jest teraz lepsze od m4a1 mk3.

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...