Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WTF normale.....

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję się wyżalić: od jakiś 8 gier NON STOP AFK i trolle... W KAŻDEJ! Ja mam jakieś szczęście czy co się dzieje... Ni chuja mówić razem itp, 4vs5 nie ugramy, każdy tf lose, trolle bot i mid bawią się jak daleko dojdą do nexusa itp Co się dzieje? Dzieciarnia trolluje, bo koniec szkoły? Owszem, kilka się udało wygrać, ale to był jakiś cud chyba..

Żeby było jaśniej: Też macie sporo dzieci, bawiących się w feedowanie, bieganie po mapie, wardowaniu (tylko) itp?

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

I po chuj się nam żalisz? Co ci powiemy? Zacznij sobie grać drafty albo rankedy, jak tak Ci się bardzo nie podoba i przestań płakać bo tak nic nie osiągniesz. WGL KUR.WA PLACESZ bo przegrałeś NORMAL GAME'y, WTF.

Człowieku, skup się na własnych błędach, a nie wyzywaniu innych i płakaniu bo zepsuli Ci meczyk w gierce. Pewnie jakby Ci matka wyłączyła komputer podczas normala bo masz posprzątać to byś uciekł z domu. Peace joł.

Opublikowano

Pytanko do administracji, nie możecie w regulaminie zabronić tworzenia takich tematów, i karania warnami/banami osoby piszące je?

Odpowie na pytanie, bo edita dałes - Tak, mam, ale tak samo często, a nawet cześciej (bo w teamie przeciwnika może być pięciu trollerów, a u mnie tylko cztery) są oni w drużynie przeciwnej, po prostu jak masz takie osóbki w enemy, to się cieszysz, wygrywasz i zapominasz o tej grze, ale jak ktos taki jest w twoim teamie, to przez niego przegrywasz gre, a wiadomo, że porażki przez noobów pamięta sie o wiele dłużej, niż wygrane przez noobów w teamie przeciwnym, oto cały sekret spamu na MPC.

Opublikowano

hmm, także przed chwilą grałem rundkę i były 2 trolle i do tego 1 typek nie ogar, ale z jakimś typkiem, ja jako tank wyccarowaliśmy to :) Jak chcesz, możemy razem pograć.

Nick : Azir, oczywiście EU NE ;d

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Odkrywca
Opublikowano

Na normalach to norma nie ma co się tym przejmować. Jeżeli masz 30 poziom to graj drafty i rankedy. A jeżeli jeszcze nie posiadasz max lvl to trochę się potrudzisz ;) . Ja się do tego przyzwyczaiłem i tyle .

Opublikowano

Takich "dzieci" bawiących sie w feedowanie afkowanie wychodzenie z gier itd. jest masa :)

I na 100% każdemu się to zdarza zwłaszcza na normalach..

Spróbuj pograć drafty albo rankedy tam tych osób jest troszkę mniej :P

Tak już jest takich noobów jest pełno :D

Opublikowano

Cześć, potrzebuję się wyżalić:

Powiedz mi, gdzie wyzywam?

Ty naprawdę jesteś takim Idiotą ? czy udajesz

____

Skoro jesteś takim prosem to dlaczego sam nie wygrasz ? , prawdopodobnie po tym co przeczytałem sądzę że jak ktos padnie przez przypadek to ty piszesz "OMG noob" "report feed noob" "faking noob goł plej tetris" itp ;d

I pewnie sam feed robisz ;d

Ile razy mi się zdarzyło że miałem trolla albo afk w team i wygrałem mecz ;d

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

O nie nie, nastepna wylęgarnia flame'u.

/zamykam

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...