Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dlaczego animacja działa tylko jak wejdzie się na mój profil?

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc zrobiłem sobie animowany napis NEXT.Napis tylko się "rusza" jak wejdzie się na mój profil, a tak to

w ogóle się nie rusza ;(.

Odpowiedź jest pewnie banalnie prosta...

Opublikowano

Też ostatnio sobie zrobiłem avatar "ruszający się" ale na mpcforum chyba nie działają gify jako avatary pewnie dlatego, że "obciąża to mpc" xD

photo261314.png

Opublikowano

działają tylko trzeba wiedzieć jak zapisać i jaki rozmiar

w sumie to jest BEZSENSOWNY zakaz dawania awatarów ruchomych bo ktoś z administracji stwierdził że OBCIĄŻAJĄ ZA BARDZO ŁĄCZE INTERNETOWE, co wydaje się być śmieszne bo nie jeden awatar ruchomy po optymalizacji zajmuje o wiele mniej w pamięci przeglądarki niż zwykły obrazek nawet o tym samym rozmiarze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wszystko działa jak należy , po prostu jest tak ustawione by nie było animowanych awatarów

animacje awatarów widać i dozwolone są tylko w profilu

w postach normalnych ( tak jak ten ) i w liście postów każdy animowany awatar zostanie SKASOWANY przez administrację forum bez powiadomienia użytkownika jako naruszający zasady forum

taką informacje dostałem kiedyś od jednego z administratorów forum kiedy po raz któryś tam z kolei został mi skasowany ruchomy awatar przez administratora forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na MpcForum działają gify.
Nie raz było można za obserwować, że one działają. Wystarczy, że zmienisz rozmiar.. zresztą u góry już Ci wszystko wytłumaczyli .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...