Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brutus AET2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na Elitemt2 tak niegdyś ukradziono mi konto, swego czasu najlepszą ninję na serwerze. Obecnie dostałem bana na woja 250 Degaduss ( koleś od którego kupiłem konto porobił na nie ss i wysłał pół roku po sprzedaży ). Bardzo bym chciał odzyskać moją starą ninję. Myślę że w tym mógł by mi pomóc program Brutus - AET2 . Lecz gdy go skonfigurowałem tak jak pokazują w filmikach na yt to albo znajduje pseudo nie działające hasło w 1s albo szuka w nieskończoność i omija prawidłowe hasło ( zrobiłem specjalnie nowe konto i próbowałem złamać do niego hasło za pomocą Brutusa, ominął prawidłowe hasło i szukał dalej.

Proszę o pokazanie jak powinienem wypełnić pola w Brutusie aby odszukał hasło do mojego ukradzionego konta.

Mam nadzieję że mogę liczyć na waszą pomoc.

Opublikowano

Sam kiedyś próbowałem się bawić w brutusie, ale zamiast hasła wyskakiwały mi pojedynczy litery. Niedawno kuzyn mojego kolegi wraz z kolegami włamali się na konto gm brutusem. Jak to zrobili ? Gm nakręcił filmik z prezentacją serwa i pokazał jak się loguje. Oni zobaczyli jego login i w brutusie w 5 typa złamali hasło i porobili sobie eq w navi :D.

To ci kozaki :P. Muszę z nim pogadać.

Co do pytania jak skonfigurować brutusa przyłączam się.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Nie ma szans, jeśli złodziej był sprytny, zrobił takie hasło, którego złamać brutusem się owszem da, ale w kilka lat. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Złodziej był tępy, to mój głupi kolega i zrobił hasło coś w stylu patryk lub qwerty bo jest za głupi żeby zapamiętać bardziej skomplikowane hasło.

hasło do navi ma zasze nick root może też by się udało :D

Opublikowano

Spokojnie, nie chcę kasy ani itemów :), pomagam bezpłatnie xD.

Właśnie 10 minut temu był u mnie mój kumpel. Powiedziałem mu, że jak przyjdzie na chatę, żeby się spytał kuzyna jakim on to programem hackował :).

Co do navi, to masz racje, root jest zawsze loginem. Jedynie hasło trzeba odgadnąć.

Inne sposoby na włam nie są skuteczne, mowa tu o sql injection i xss, ponieważ stronę metka łatwo jest zabezpieczyć.

ae8pc4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...