Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Karta dźwiękowa

xlloollx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam chyba dość nie typowy problem. Kompa mam miesiąc po formacie i pewnego dnia odpalam go i dźwięk wgl nie działał słuchawek jak by nie wykrywało, a wcześniej wszystko działało bez żadnych przeciwwskazań. Odinstalowałem te co miałem i zainstalowałem ponownie te same co były, bo mam wszystkie na kompie, ale okazuje się ze nadal to samo. Instalowałem stery od chipsetu i od audio ze strony gigabyte ale to nic nie dało. W Menadżer realtek HD audio wgl nic mi nie pokazuje w zakładce mikser ( Brak wyboru imput output). Ale co najdziwniejsze muza w winnapie śmiga jak należy i w każdą gre mogę grać tylko nie mam dźwięku ale nie pisze że nie mam sterów do karty. A słuchawki podpinałem z przodu i z tyłu i wyszukiwałem sprzętu.

Mam nadzieję na szybką pomoc bo to jest dość nie komfortowa sprawa grać w cokolwiek bez dźwięku.

Win: XP (32)

SP: 3

Płyta: ga-m61sme-s2l (Wszystkie stery ze strony gigabyte mam zainstalowane)

Karta dźwiękowa: W evereście nie pokazuje wgl więc raczej Realtek HD audio ( Zintegrowana oczywiście )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...