Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Temat o dyskutowaniu zadawania pytań do nacji

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, może ja zacznę: Które drzewko u Anglików najpierw rozwijać, jeśli chodzi o myśliwce?

To 1, na początku jest myśliwiec Fury, a na końcu Tempest

To 2, na początku jest Gladiator, a na końcu Meteor?

Dodam, że zaczynam grę i w myśliwcach czuję się najlepiej

a podobno anglicy mają je najlepsze.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

jak dla mnie wszystko ma swoja zalete

te do tempest maja bardzo dobre uzbrojenie ,jedne z lepszych na swoim lvl ale sa mniej zwrotne od drugiego drzewka ktore wymieniles i sa wolniejsze

oba drzewka sa dobre ,ja na poczatek bym szedl w tempest ,chodz na arcade mozna ladnie poexpic na obu drzewkach

­

Opublikowano

Dobrze skoro wy już jesteście tacy zapoznani to się was zapytam:

Które drzewko myśliwców lepsze?

Seria bf'ów i następne samoloty po nich

Czy

Seria Spitfire i następne po nich.

Spytam też czy seria kończąca się na samolocie Tempest jest dobra waszym zdaniem?

Opublikowano

Siemka, może ja zacznę: Które drzewko u Anglików najpierw rozwijać, jeśli chodzi o myśliwce?

To 1, na początku jest myśliwiec Fury, a na końcu Tempest

To 2, na początku jest Gladiator, a na końcu Meteor?

Dodam, że zaczynam grę i w myśliwcach czuję się najlepiej

a podobno anglicy mają je najlepsze.

Najlepiej idź w oba drzewka.

Chociaż drugie drzewko jest wg. mnie lepsze. Zwróć uwagę na to, że w pierwszym drzewku działka są na wyposażeniu dopiero od 13 levelu.

Bez działka naprawdę długo zajmuje zestrzelenie wroga, a już taki spitfire ma działko już na 6 levelu.

Trudno powiedzieć jakie samoloty są najlepsze.

Opublikowano

Najlepiej idź w oba drzewka.

Chociaż drugie drzewko jest wg. mnie lepsze. Zwróć uwagę na to, że w pierwszym drzewku działka są na wyposażeniu dopiero od 13 levelu.

Bez działka naprawdę długo zajmuje zestrzelenie wroga, a już taki spitfire ma działko już na 6 levelu.

Trudno powiedzieć jakie samoloty są najlepsze.

Chyba masz na myśli cannon :P

Opublikowano

Ja tam lubię Rosyjskie samoloty , gram nimi jeszcze od zamkniętej bety.

Niedawno zacząłem też grać Japońcami (jak najbardziej polecam ich bombowce i myśliwce ) -> Na początku marnie się prezentują ale są bardzo zwrotne i szybkie.

Irytuje mnie tylko szybkość zużywania amunicji....

Hę , o co chodzi?

Opublikowano

Jestem kompletnym newbie, nie ogarniam jeszcze interfejsu, zupełnie nic.
Gram dużo w WOT'a

W co iść?
Nacja? Myśliwce? Bombowce? CO ROBIĆ ;-;

shoob.png

Opublikowano

Jestem kompletnym newbie, nie ogarniam jeszcze interfejsu, zupełnie nic.

Gram dużo w WOT'a

W co iść?

Nacja? Myśliwce? Bombowce? CO ROBIĆ ;-;

Przetestuj każdą nacje, musisz zobaczyć w jakich samolotach najlepiej się czujesz.

Tak samo jest z myśliwcami, samolotami szturmowymi i bombowcami - musisz zobaczyć w czym będziesz się czuł dobrze.

Myśliwiec - jest przeznaczony do zwalczania celów powietrznych i uzyskania przewagi powietrznej, jak i obrony własnych samolotów.

Bombowiec - jego podstawowym przeznaczeniem jest niszczenie obiektów naziemnych lub jednostek pływających nieprzyjaciela za pomocą bomb, ewentualnie pocisków rakietowych.

Samolot szturmowy - Poza atakowaniem celów naziemnych służył jako bezpośrednie wsparcie

oddziałów walczących na ziemi oraz do precyzyjnego bombardowania lub

ostrzału z broni pokładowej,rakiet niekierowanych, lub pocisków kierowanych powierzchniowych i punktowych celów naziemnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...