Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Okradzione Konto

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jeszcze wczoraj wieczorem ( około 21 . ) grałem rankedy . Zszedłem z komputera , teraz wstaje chcę sobie zagrać rankeda a tu jeb - ZŁE PASSY . Próbuje przypomnieć na maila ale nie przychodzi . Wie ktoś może co zrobić?

Opublikowano

Jeśli ktoś ukradł Ci konto to możesz pisać do supportu.

Poproszą oni o sporo danych jak ip z którego grałeś, numery telefonu/kart z których kupowałeś rp, stary mail itd.

Jesteś pewny, że wszystko wpisujesz poprawnie i masz wybrany dobry serwer?

@edit

Jak kupiłeś to jest problem. I szanse na odzyskanie są nikłe.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ale jak ktoś mógł to zajebać? Nie rozumiem ;/ Wszystko co się tylko da zmieniłem ...

@edit . Wysłałem do supportu wiadomość .

Mógł wysłać wiadomość do supportu i podać dane (mógł powiedzieć, że mu ukradli, potem podał potrzebne rzeczy i odzyskał konto).

<>

Opublikowano

Czyli sawickas . ;_;

Nie koniecznie musi być to osoba, od której kupiłeś, może ktoś odgadł hasło. Poza tym jeżeli to nie on napisz do supportu, oni podadzą potrzebne informacje i potem do sawickasa niech to "wypełni". Jeśli wypełni i będzie się zgadzać to znaczy, że nie on, ale jak nie wypełni to znaczy najprawdopodobniej, że on.

<>

Opublikowano

Narazie czekam , żeby zobaczyć co odpisze support . Nie srał bym sie tak o to konto , gdyby nie fakt że codziennie siadałem o 14 i konczyłem 21 grając same rankedy , żeby wejść do złota . Najwidoczniej moja kariera skonczy się na Silver IV -.-

Opublikowano

250 zł za konto z silverem??? masz mózg?

Wejdz na Allegro I Zoabcz po ile stoja konta a nie pierdolisz farmazony chyba ze chcesz kupic konto z 30 championami to pzdr

Opublikowano

Wejdz na Allegro I Zoabcz po ile stoja konta a nie pierdolisz farmazony chyba ze chcesz kupic konto z 30 championami to pzdr

I tak nikt nie da 250 za srebro a tym bardziej brąz nawet jak ma sporo champow.

Co do tematu to powinieneś skontaktować się z Supportem i wyjaśnić im, że konto zostało skradzione ew. dostarczyć im dowód wymiany. Jeśli to nie wypali to polecam ci zacząć grę na nowym koncie i zapamiętać na przyszłość, że kontami w LoLu nie warto handlować :)

Opublikowano

Nie znam tego wszystkiego ( ip , adresu mail , na którym założyłem konto itd. ) Ponieważ je kupiłem .

No to raczej go nie odzyskasz, zapewne poprzedni właściciel zgłosił kradzież i odzyskał passy, jeśli kupiłeś konto na allegro albo masz ine dowody zakupu wyślij je go supportu, to przynajmniej zbanują to konto :P

Opublikowano

Mhm... A czasem nie ma czegoś takiego, że jak ktoś ci zmienia hasło, to na twój mail jest wysyłane nowe? właśnie tak mogło zostać skradzione konto:
Zmieniasz se hasło z zakupionego konta, POTEM zmieniasz mail'a, na email wcześniejszego właściciela jest wysyłane twoje NOWE hasło, bo dopiero potem zmieniasz maila, a wcześniejszy właściciel zna twoje hasło, a co za tym idzie, może zmienić twojego E-Maila... możliwe, że w taki sposób zostało ci skradzione konto

Opublikowano

Śmię twierdzić, że typek napisał, że mu konto ukradli, a w rzeczywistości je Tobie sprzedał. Wystarczy, że im napisał dawne passy / mail, kiedy mniejwięcej konto zostało założone. Jeśli tak jest, to niestety nie odzyskasz konta.

Jeżeli jednak to było poprostu włamanie jakiegoś randoma, to nie wszystko jeszcze stracone. Powodzenia życzy Czamik!

Nie ma szans, tak łatwo odzyskać konta. Gdy ja próbowałem, musiałam napisać im z 9 odpowiedzi , żeby odzyskać konto, min. formy płatności, nr karty bankowej, lista znajomych, pierwsze kupione rzeczy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...