Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pobieranie zawartości strony WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znalazłem pewną ciekawą stronę WWW z przeróżnymi formatami plików (dla ciekawskich skrypty, programy modyfikujące system, wirusy). Użyłem programu "Offline Explorer Enterprise", ale nie ma tego, co chciałbym mieć. BO jest taka dziwna sytuacja, że na tej stronie są "CrackMe" oraz wirusy przez nich programowane i antywirus mi krzyczy przy pobieraniu. Chciałbym więc, aby pobierana strona zapisywała się w archiwum rar albo zip z hasłem, żeby antywirus się uspokoił oraz nie zatrzymywał łącza. Bo jak pobieram, to później pobieranie stoi, a internet jest (pewnie z przyczyny zbyt wielu wykrytych wirusów). Jak wyłącze antywirusa to narażam w ten sposób system. Lub czy macie inny pomysł? Odpiszcie, potrzebna mi stronka, bo podobno ma zostać zablokowana a na niej są bardzi ciekawe skrypty. W dodatku plusem jest to, że można swowodnie przeglądać pliki, nie ma blokad.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Mogę i zrobiłem to właśnie, mam nortona i malwarebytes i je wyłączyłem, zobacze, zaryzykuje ;d Najwyżej po pobraniu spakuje i potem przeskanuje komputer, czy coś się nie zrobiło. A i jeszcze; Wirusy potrafią się same włączyć?

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Okej dziękuję za odpowiedź, pobrałem Win HTTPrack i go ustawiłem, poczekam teraz pewnie pare godzin albo i dłużej aż się strona pobierze. Potem tylko spakuje to, dam jakieś hasło i będzie ;) Dziękuję za odpowiedź, temat można zamknąć.

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...