Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aplikacja Sklep Google Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem dotyczący Sklepu Google Play a mianowicie gdy chcę ściągnąć aplikację ,która waży powyżej 20mb wyskakuje mi błąd 498 - Nie można pobrać aplikacji "Nazwa" z powodu błędu (498)... Dodam iż sprawdziłem wiele sposobów lecz żaden nie okazał się być dobry :/ Telefon Samsung Galaxy Mini S5570, Android 2.2.1

1044853342.jpg
Opublikowano

Sklep Play obsługuje Androida w wersji 2.3.6 i wyżej. Wcześniejsze wersje systemowe nie obsługują tej aplikacji gdyż wtedy nie było "Sklep Play" Tylko "Android Market". Nawet jeśli masz za mało pamięci wewnętrznej to przecież można użyć karty microsd.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

obsługuje bez problemu nawet 1.6 androida

problem z samą aplikacja. należy sie wylogować z konta i w zarządzaniu aplikacjami zresetować ustawienia sklepu i cache , potem tylko zalogować na konto

głownie problem jak brak miejsca w systemie do instalacji potrzeba 3x więcej miejsca niż sama aplikacja zajmuje , rootowanie i custom rom omija to pozwalając zapisywać i instalować na karcie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...