Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z alkoholem

Aha Zajebiscie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z alkoholem. Mam 17 lata i rodzinę, którą kocham. Jednak mam problem z alkoholem.

Za każdym razem, gdy się zdenerwuję, idę do sklepu po piwo, lub coś mocniejszego. Gdy piję, czuję się tak lajtowo, nic wtedy mnie nie obchodzi.

Od dłuższego czasu nie umie przestać z tym , chodzę co raz częściej do sklepu i kupuje alkohol , co mam robić ?

Opublikowano

MPCforum - forum o grach.... jakoś zaczynam myśleć nad propozycją zmiany nazwy:)

@@top:

Takie problemy najlepiej rozwiązać z kimś znającym się na ludziach, podejdź do pedagog szkolnego, księdza, kogoś z rodziny.

Najważniejszy krok masz za sobą - przyznanie się do błędu, teraz pozostaje silna wola.

Nie ma co się tu rozpisywać bo nie jest to miejsce od rozwiązywania takich problemów, przy takich sytuacjach jest konieczna bliskość drugiego człowieka ( nie przez kabel)

....

17 lat i problemy przekładasz na picie... co będzie jak będziesz mieć gorsze problemu w życiu dorosłym.?

Powodzenia!

Ps. słaby trolling

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...