Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Długie Patchowanie gry

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Zainstalowałem se WT jakoś 5 dni temu i zauważyłem że sporo będzie musiało się patchowac (ok 2h) więc chciałem zostawić sobie komputer żeby się spatchowało i gdy przyjdę to sobie już pogram.Ale gdy przyszedłem po 2h to było że ileś tam się pobrało tylko trochu i czas oczekiwania był na minusie czyli - i to wszystko.Następnego dnia postanowiłem że zostanę na chwile i zobaczę co jest grane.I po 5 minutach zmieniło mi się znowu na - czas oczekiwania.Dlaczego tak mam ? proszę was o pomoc

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To są bugi ostatniego patcha i nie ma na to rady. Podobno jak się pobiera, to niby nic się nie dzieje, ale miejsce na dysku się zapełnia, czyli się coś jednak pobiera. Zostaw to na dłużej, to może się pobierze.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

To są bugi ostatniego patcha i nie ma na to rady. Podobno jak się pobiera, to niby nic się nie dzieje, ale miejsce na dysku się zapełnia, czyli się coś jednak pobiera. Zostaw to na dłużej, to może się pobierze.

Ale jak się nie pobiera i paseczek też nie idzie to na ile mam zostawić ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Tylko to jest tak "zbugowane", że często prędkość pobierania spada. Ja musiałem zostawić kompa bez ruchu, powyłączać wszystkie programy i powinno mi się patchować około 2,5h (15mb/s) przy czym prędkość często spadała do 300kb/s i z powrotem wzrastała do ~1,2mb/s i tak ciągle, więc z tych 2,5h zrobiło się 3,5h ;d Zostaw na noc kompa czy coś i powinno się pobrać.

ou7821.jpg

Opublikowano

a ja ma taki net

2606321912.png

i mi w ogóle się nie chce pobierać prędkość spada do 0 a do końca nic nie pisze i nie wiem co zrobić :(

Opublikowano

a mi to wgl na poczatku sie zacina. neta moze nie mam powalajacego ale pobieralm juz gry co maja po 20 gb i jakos sie pobraly

2607963756.png

Age is just a number :)

Opublikowano

a mi to wgl na poczatku sie zacina. neta moze nie mam powalajacego ale pobieralm juz gry co maja po 20 gb i jakos sie pobraly

2607963756.png

Są to błędy launchera. Odpal sobie właściwości dysku, na którym zapisujesz grę i zobacz, że miejsce się zapełnia. Musisz zostawić tak tego launchera zostawionego na cały dzień (patrząc na twojego neta, to tak z 12h;d)

ou7821.jpg

Opublikowano

w nocy mam 3 mb/s tak ze troche krocej bedzie, ale dzieki za odpowiedź

z taka predkoscia pobieralem dzisiaj i 93% 2610009299.png i dalej pobiera, moze pobierze do 9:00

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...