Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniałem emaila do steam!

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój kolega ma pewien problem, mianowicie zapomniał emaila do konta steam. Musiał zrobić format i po zainstalowaniu steam gdy się zalogował na konto to wysłano mu kod bezpieczeństwa na email ten, którego nie pamięta. Da się jakoś przypomnieć email poprzez napisanie do supportu? Jeżeli tak to czy mógłby mi ktoś napisać taki jakby wzór w którym proszę o przypomnienie tego emaila?

Pozdrawiam

Opublikowano

Musisz wysłać zdjęcie cd-keya do supportu razem z hasłem, loginem i mailem do konta.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@up. Jak on ma wysłać mail do konta jak go nie pamięta?

@top. Ma jakieś kupione gry? Jak tak to niech wyśle login i zdjęcie cd-key'a ( tylko musi coś obok niego napisać do weryfikacji ) i poprosi o zmiane e-maila z powodem ,,Zapomniałem e-maila na którym założyłem konto"

Opublikowano

Byl kupiony cs ale tylko klucz na allegro, wiec nie ma jak zrobic zdjecia

No to kolega ma lipę ;) Niech kolega jednak spróbuje napisać do supportu z loginem, hasłem konta i cdkeyem i napisze, że zapomniał maila i nie może przejść przez steam guarda. Zobaczymy co mu odpiszą.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@up. Jak on ma wysłać mail do konta jak go nie pamięta?

@top. Ma jakieś kupione gry? Jak tak to niech wyśle login i zdjęcie cd-key'a ( tylko musi coś obok niego napisać do weryfikacji ) i poprosi o zmiane e-maila z powodem ,,Zapomniałem e-maila na którym założyłem konto"

Chodzi o wysłanie nowego maila... przecież muszą mu przypisać maila do konta.

Wystarczy sam klucz! Napisz im że kupowałeś tylko sam cd-key i podajesz tego keya.

Opublikowano

Dobra, ale teraz taki problem moze ktos napisac tresc emaila po angielsku? Slaby jestem z angielskiego a co dopiero kolega...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorrki, zapomniałem o tym temacie.

Moglibyście przetłumaczyć mi na anglielski ta wiadomość?

Witam

Nie potwierdziłem emaila do konta i nie mogę zalogować się do konta, gdyż nie dochodzi mi email z kodem weryfikacyjnym.

Możliwe ze nie pamietam emaila do konta. Moglibyscie mi je przyslac?

Moj login:

Moje haslo:

Email do konta na ktorym wydaje mi sie ze jest to konto :

• 2 lata później...
Opublikowano

dołączam sie do tematu: zapomniałem emaila na ktorym mam stare konto steam pamiętam login i hasło, lecz nic tam nie kupywalem wiec nie mam zadnego cd-keya ale mialem tam grę Spiral Knights na której mialem bardzo duzo eq i kasy wiec probowalem sie zalogowac ale musze podac kod ale zapomnialem emaila

Opublikowano

Hello. Not confirmed e-mail to account.I don' have login...to account because There is no me e-mail with veryfication code.Possible i don't remember e-mail to account.you could me upload them.My login:    My password:   e-mail to account on It seems to me is account @Lubie_Lody

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...